I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U potrazi za povoljnim cenama stomatoloških usluga – predstavljamo ordinaciju dr Miloša Mančića

Ono što je u centru i na prometnoj lokaciji, ne mora po pravilu da bude i najkvalitetnije. Tako oni koji imaju vremena i strpljenja da tragaju za kvalitetnim proizvodom ili uslugom, često prođu bolje od drugih. U potrazi za povoljnim cenama stomatoloških usluga, put nas je odveo u okolinu Zrenjanina. U Stomatološkoj ordinaciji dr Miloša Mančića u Ečki do koje se vožnjom od Zrenjanina dolazi za desetak minuta, pronašli smo besplatan pregled, povoljne cene usluga i mnoštvo saveta.

„OMILJENI“ TERMIN PACIJENATA – MINUT DO DVANAEST

U razgovoru saznajemo da se ovde sprovodi prevencija, ali i da se uspešno rešavaju nastali problemi koji se često manifestuju u vidu izuzetno bolnih stanja. Dr Miloš Mančić kaže da je prevencija uvek dostupna ali da je i dalje manji broj onih koji dolaze da prekontrolišu zdravlje zuba, od onih koji dolaze u „minut do dvanaest“.

– Uvek ima onih koji čekaju poslednji momenat. Onda kada kod kuće isprobaju sve „metode“, i kada ništa više ne pomaže, poslednji spas vide u stomatologu. Cene usluga sam prilagodio tako da budu zaista dostupne svakome, i da taj odlazak kod zubara, pored fizičkog bola, ne zaboli i po džepu, kaže dr Mančić.

KO JE DR MILOŠ MANČIĆ?

Nakon završetka studija na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, dr Miloš Mančić odlazi na specijalizaciju zubne protetike u Nišu. Nakon toga počinje da radi u državnoj praksi u kojoj se, kao specijalista protetike, zadržava sve do 2009. godine. Ulaskom u privatnu praksu otvara novo poglavlje u svom radu, sa čim je paralelno teklo i otvaranje njegove stomatološke ordinacije nadomak Zrenjanina, u naseljenom mestu Ečka. I danas, vrata njegove ordinacije otvorena su svima koji žele preventvno da vode računa o zdravlju svojih zuba, ali i onima kod kojih je nastao određeni problem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Imam pacijente iz Ečke, iz okolnih sela – Stajićeva, Lukićeva, pa i Perleza, ali dolaze mi i pacijenti iz Zrenjanina. Privuku ih povoljne cene, a onda taj prvi susret preraste u dugotrajnu saradnju za dobrobit zdravlja njihovih zuba. Činjenica je da danas finansije diktiraju mnogo toga, pa ima i pacijenata koji dolaze sa predlozima da se usluga plati na odloženo, u ratama. Međutim, cene usluga sam tako prilagodio da one zaista budu dostupne velikom broju ljudi, priča dr Mančić.

OD PROTETIKE DO ESTETIKE

U ovoj stomatološkoj ordinaciji nadomak Zrenjanina, na samom ulazu u selo Ečka, u ponudi su kompletne stomatološke usluge, estetske, veći deo protetskih i jedan broj hirurških usluga.

Stomatološke: vađenje zuba, plombiranje, zalivanje fisura kod dece, tuširanje desni…
Estetske: uklanjanje mekih i tvrdih naslaga
Protetske: obična proteza, totalna i parcijalna proteza, skeletirana proteza…
Hirurške: vađenje impaktiranog zuba, teže vađenje zuba…

PREGLED BESPLATAN, CENE PRISTUPAČNE

Pregled u ordinaciji dr Miloša Mančića je besplatan. Vađenje zuba košta 1000 dinara, plombiranje od 1500 dinara. Cena stavljanja metalokeramičke krunice kreće se od 50 evra, a povoljne su i cene skidanja mekih i tvrdih naslaga (kamenca). Kompletan cenovnik pogledajte OVDE

ZAKAZIVANJE PUTEM INTERNETA

Na sajtu Stomatološke ordinacije dr Miloša Mančića www.zubarzrenjanin.com, možete sami zakazati pregled jednostavnim popunjevanjem onlajn obrasca.

KONTAKT

063 779 4709

Banjalučka 36, 23203 Ečka, Zrenjanin

zubarzrenjanin@gmail.com

Fejsbuk stranica: Stomatološka ordinacija Miloš Mančić

Instagram profil: ZubarZrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh