I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

U ovoj zlatari pronaći ćete savršene satove poznatih brendova

Davne 1500. godine, svetu je predstavljen prvi džepni sat, dok u devetnaestom veku počinje njihova masovna produkcija, kada nastaje i stasava većina danas svetski poznatih firmi. Dvadeseti vek je doneo mnoštvo novina i podigao časovničarsku industriju na veoma visok nivo, udarajući temelje futurističkom pristupu pravljenja satova.

Već dugo vremena, satovi ne predstavljaju samo instrumente koji pokazuju vreme. Oni su i pokazatelj ukusa, stila, statusa, simbol moći…

Veoma verno ocrtavaju karakter onoga ko ih nosi, te za neke predstavljaju i životni stil. „Pokaži mi svoj sat i reći ću ti ko si“, upravo je rečenica koja pravi podelu između mase i pojedinca i određuje stil pobednka.

MARK MADDOX BANER

Na meniju se prepliće šarenoliki izbor materijala od kojih se prave satovi, počev od čelika, preko zlata, do platine, dijamanata, safira, kože aligatora, pitona i drugih plemenitih, retkih i neobičnih materijala. Što se tiče satova pristupačnijih za naše uslove, izbor je velik. Cene su raznolike i kreću se od par hiljada do nekoliko desetina hiljada dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VICEROY BANER

Kvalitet ovih satova varira od proizvođača do proizvođača. Treba napomenuti da su često sam izgled i dizajn sata ono što privlači kupce. Mnogo je ljudi koji će, na uštrb kvaliteta, kupiti sat koji na ruci deluje impresivno i skupoceno, ali će im odlasci u ovlašćene servise uskoro postati još jedna na listi obaveza. Bilo kako bilo, časovničarska industrija napreduje i razvija se uporedo sa celokupnim društvom, spremno čeka svaki njegov zahtev i odgovara na isti u velikom stilu.

MISS SIXTY BANER

Prateći svetske trendove i Zlatara “Ormai” Vam od sad nudi svetski poznate ženske i muške ručne satove po izuzetno povoljnim uslovima i cenama uz ekstra popust od 10-20%.

Modeli na popustima :

  • VICEROY – 20% POPUSTA
  • MARK MADDOX – 10% POPUSTA
  • MISS SIXTY – 20% POPUSTA
  • CASIO – 10% POPUSTA
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh