I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovoj klinici doktori čine čuda – svi članovi porodice Knežević progledali

Katarakta je veoma često oboljenje, koje nastaje najčešće s godinama. Predstavlja zamućenje sočiva u oku, što se manifestuje padom vidne oštrine.

SIMPTOMI KATARAKTE

Kako bismo našim čitaocima detaljnije predstavili ovo oboljenje, odlučili smo da se obratimo nekome ko će nam iz prve ruke, iskreno i otvoreno, ispričati kako izgleda život sa kataraktom i da li je operacija zaista dobra odluka.

Naša sagovornica je Mirjana Knežević (67), koja je godinama živela sa kataraktom. Zbog straha koji je postojao, odlagala je operaciju do krajnjeg momenta, kada su smetnje postale već neizdržive.

  • Došlo je do toga da sam na desno oko videla kao kroz gušći najlon. Noću je bilo dobro, ali danju sam jedva funcionisala, svetlo mi je užasno smetalo, boje su se razlivale… Po suncu sam morala nositi dva para naočara – dioptrijske i sunčane, jer ništa nisam videla. Pokušavala sam da rešim problem naočarima sa većom dioptrijom, ali postajalo je sve gore. Znala sam da je operacija jedini izbor – započela je svoju priču Mirjana.

 SVI ČLANOVI PORODICE KNEŽEVIĆ OPERISANI U SUBOTICI

Odluku gde će uraditi operaciju nije bilo teško doneti. Pre šest godina u Očnom centru „Perfect Vision“ u Subotici operisan je njen suprug, a pre dve godine i njen sin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
  • Mom mužu je dioptrija za par meseci porasla sa -5.0 na -12.0. U Beogradu su mu rekli da je na korak da oslepi. Na preporuku smo došli u Suboticu gde je operisan, nakon čega je progledao. Tada smo stekli poverenje u dr Ivošević, te je pre dve godine i moj sin odlučio da tamo izvrši lasersko skidanje dioptrije (link ka http://laserskoskidanjedioptrije.rs/). Nakon šest godina nošenja kontaktnih sočiva sa dioptrijom -2.5, čestih upala, gubljenja sočiva, rezervnih naočara… sada konačno dobro vidi– ispričala nam je Mirjana.

Na pregled je došla zajedno sa svojom kumom Vinkom Ranković (63), koja je želela da se oslobodi potrebe nošenja naočara i dioptrije od -5.0.

OPERACIJA KATARAKTE

Kume su operisane istog dana – najpre desno, a posle nedelju dana i levo oko. Sa ove dve simpatične žene razgovarali smo nakon operacije drugog oka. Sa zavojima preko operisanog oka i širokim osmesima, podelile su sa nama kakvi su im ukupni utisci.

  • Da smo znale da će biti ovako lako, uradile bismo to još ranije. Bukvalno ništa nismo osetile, ma kakve injekcije i bolovi! Prošlo je sedam dana od prve operacije, a razlika je već ogromna. Ni sa najboljim naočarima nismo videle onako kako sada vidimo. A da ne zaboravimo da naglasimo – usluga je fantastična, a osoblje tako ljubazno da nemamo reči! Zaista toplo preporučujemo svakom ko ima kataraktu da ne čeka. Operacija traje samo 10-ak minuta, a dobar vid ostaje ceo život, završavaju nasmejane kume u isti glas.

VELIKI POPUST ZA PRVIH 50 PACIJENATA – SVE O AKCIJI SAZNAJTE OVDE

POGLEDAJTE ISKUSTVA OPERISANIH PACIJENATA

Iskustvo operisanog pacijenta iz Bijeljine

Put ka savršenom vidu, od Španije do Subotice

Iskustva pacijenata nakon operacije katarakte i laserskog skidanja dioptrije

SVE USLUGE OČNE KUĆE PERFECT VISION I CENOVNIK POGLEDAJTE OVDE www.perfectvision.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh