I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U mini robnoj kući za decu u Koče Kolarovoj ulici pronašli smo sve za jesen

Duboko smo zagazili u pravi jesenji mesec koji nas, iako poslednjih dana obiluje sunčanim periodima, nešto nižim temperaturama tera da razmišljamo o toplijoj i debljoj garderobi, pa čak i onoj nepromočivoj. U ovom momentu, dečije radnje obiluju lepom i kvalitetnom garderobom iz ove sezone, ali uvek su ponuđeni i oni artikli iz prethodne sezone koji imaju znatno nižu cenu, ili su jednostavno na akciji koju odobrava sama radnja.

Od tri dečije radnje „Milupino“ u našem gradu, ovaj put birali smo pravu mini-robnu kuću, njihovu radnju u Ulici Koče Kolarovoj. Radnja se nalazi na prometnoj lokaciji, ali je mesto ujedno i pristupačno za parkiranje, zbog čega je, između ostalog, toplo preporučujemo. Već na samom ulazu jasno je da ovde ima mnogo artikala i da ćemo uz pomoć ljubaznih radnica, pronaći ono što nam je potrebno – toplu, jesenju garderobu za decu.

KAKAV IZBOR! CARSTVO ZA BEBE

Osim opreme za bebe – od krevetaca, nosiljki, hodalica, stolica za hranjenje, auto-sedišta, posteljine, do posuda za hranjenje, kozmetike, pelena, igračaka‚ i hrane (kašica, adaptiranih mleka, i čajeva), ovde uočavamo i izuzetan izbor garderobe za najmlađe.

Tu počinje naša avantura – kod izbora tople, jesenje garerobe za njihov, najniži urast. Tople štramplice, fini, meki kompletići, kvalitetne čarapice, punjene jaknice, a tu su i kape koje štite od vetra i hladnoće.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ŠARENO I KVALITETNO ZA PREDŠKOLCE I ŠKOLARCE

Za stariji uzrast predškolsku decu kreće još veći izbor, helanke za hladnije vreme, izuzetno lepe trenerke, duksevi, farmerice i postavljene pantalone, a ono što nam se naročito dopalo za devojčice, jesu fantastični modni džemperići na raskopčavanje. Ni dečaci nisu uskraćeni za ovakve modne komade, pa u „Milupinu“ možete naći lepe prsluke, pulovere, koji se lepo kombinuju sa košuljicama.

I za školsku decu izbor je vrlo veliki. Jasno je da deca u ovom uzrastu vole da se razlikuju od drugih, da njihova garderoba bude posebna, a roditeljima je važno da sve to novčano mogu i da ispune. Niz lepih majica i za dečake i za devojčice po lepim cenama, u ponudi su ove jeseni. Najpopularnije su one sa printom i prišivenim aplikacijama. I za ovaj uzrast mogu se naći helanke u svim bojama, farmerice, pantalone, i trenerke. Od jakni, popularni su proštepani, topli modeli, sa kapuljačama i krznom.

NOVO – KUPOVINA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

Na kraju, pitamo i gde se nalazi garderoba koja je na sniženju. Radnice pokazuju veliki izbor takozvane „outlet“ garderobe, i tek sada počinjemo da se bavimo i cenama, mogućnostima uštede. Neki artikli sniženi su 20, 30 posto, pa i više. Valja izdvojiti vreme i pogledati. Novčanik će vam biti zahvalan.

Utisak je da se ovde, u dečijoj radnji „Milupino“ može naći baš sve što jednom detetu treba, od rođenja do 14, pa i 16 godina. Za roditelje je važno istaći da svu robu mogu kupiti i administrativnom zabranom ukoliko se njihovo preduzeće ima saradnju sa ovom radnjom, putem čekova na 6 mesečnih rata i platnim karticama.

KUPONI DONOSE 10% POPUSTA

Ukoliko jedan kupac ostvari 10 kupovina preko 1000 dinara, na narednu kupovinu dobija 10% popusta. Ovde se dobija poseban kupon na kojem se prikupljaju pečati.

Milupino I, Aviv Park Zrenjanin (svim danima od 10-22h), 060 0580690

Milupino II, Laze Kostića 5, (radnim danima i subotom od 8-20h, nedeljom 8,30-12,30h), 023.542.920, 060 0542920

Milupino III, Koče Kolarova 29 (radnim danima i subotom 08-20,30h), 023.526.599, 060 0526599

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh