I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Shopping Family preporučuje: Leti nosite što svetlije boje i lagane materijale

U leto biramo laganije materijale i odeću, koja dopušta koži da diše. Koje materijale birati ? Evo šta preporučuje Robna kuća Shopping Family,

Lan je najbolji letnji materijal

Lan je odličan materijal za leto, jer se može koristiti jednako i za haljine, pantalone i suknje. Ova prijatna tkanina, koja bi se slobodno mogla nazvati „ventilatorom“ među materijalima, propušta vazduh do vašeg tela i tako sprečava znojenje. Lagani lan je ovog leta postao ‘must have’.

Uz lan se preporučuje pamuk, svila i visokoza, kao i lagani i prozračni materijali za vruće letnje dane.

Robna Kuća Shopping Family ima velik izbor haljina, tunika, bluza i pantalona od ovih prijatnih letnjih tkanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pamuk

Pamuk je pravi izbor za vrele letnje mesece. Osim što ne zadržava toplinu, ovaj ugodni materijal upija vlagu i aktivira njeno isparavanje. Jedno je sigurno, sa odabirom pamučnih haljina i bluza leti sigurno nećete pogrešiti.

 

Keper

Keper se proizvodi od pamuka, pa je vrlo ugodan za nošenje i vašoj će koži osigurati dovoljno vazduha. Samim tim, manje ćete se znojiti.

Ako tokom vrućina ne želite da odustanete od nošenja dugačkih pantalona, odaberite modele od kepera, jer ćete se u njima osećati prijatnije.

Svila

To je prirodna tkanina koja „diše“ i poznata je po tome što se prilagođava temperaturama, pa vas tokom zime greje, a leti hladi.

Nosite što svetlije boje

Tokom leta se nose svetlije boje i lagani materijali. Sunce se odbija od svetlih tkanina i automatski nam je manje vruće.

 

Odlični su jednostavni modeli košulja od tankog pamuka i dugih rukava, jer koža u tome diše, a ujedno štiti telo od izlaganja suncu.


RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h
Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh