I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Shopping Family preporučuje: Leti nosite što svetlije boje i lagane materijale

U leto biramo laganije materijale i odeću, koja dopušta koži da diše. Koje materijale birati ? Evo šta preporučuje Robna kuća Shopping Family,

Lan je najbolji letnji materijal

Lan je odličan materijal za leto, jer se može koristiti jednako i za haljine, pantalone i suknje. Ova prijatna tkanina, koja bi se slobodno mogla nazvati „ventilatorom“ među materijalima, propušta vazduh do vašeg tela i tako sprečava znojenje. Lagani lan je ovog leta postao ‘must have’.

Uz lan se preporučuje pamuk, svila i visokoza, kao i lagani i prozračni materijali za vruće letnje dane.

Robna Kuća Shopping Family ima velik izbor haljina, tunika, bluza i pantalona od ovih prijatnih letnjih tkanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pamuk

Pamuk je pravi izbor za vrele letnje mesece. Osim što ne zadržava toplinu, ovaj ugodni materijal upija vlagu i aktivira njeno isparavanje. Jedno je sigurno, sa odabirom pamučnih haljina i bluza leti sigurno nećete pogrešiti.

 

Keper

Keper se proizvodi od pamuka, pa je vrlo ugodan za nošenje i vašoj će koži osigurati dovoljno vazduha. Samim tim, manje ćete se znojiti.

Ako tokom vrućina ne želite da odustanete od nošenja dugačkih pantalona, odaberite modele od kepera, jer ćete se u njima osećati prijatnije.

Svila

To je prirodna tkanina koja „diše“ i poznata je po tome što se prilagođava temperaturama, pa vas tokom zime greje, a leti hladi.

Nosite što svetlije boje

Tokom leta se nose svetlije boje i lagani materijali. Sunce se odbija od svetlih tkanina i automatski nam je manje vruće.

 

Odlični su jednostavni modeli košulja od tankog pamuka i dugih rukava, jer koža u tome diše, a ujedno štiti telo od izlaganja suncu.


RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h
Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh