I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U DUGI – Sve na jednom mestu uz nagrade

Diskont boja I lakova Duga, je ove godine za sve vas organizovala nagradnu igru u periodu od 01.06 do 30.06.2012.

Pored raznolikog asortimana robe: boja, fasada,auto boja, lepila, alata, srafova,tipli, brusnih I reznih ploča, kupci u Dugi mogu dobiti stručni savet kao I vrhunsku uslugu.U navedenom periodu SVAKI 200-ti kupac na poklon dobija touch screen mobilni telefon.Ovom nagradnom igrom, Duga je jos jednom pokazala da vodi računa o svojim potrosacima I da želi da ih nagradi za njihovu lojalnost.

Svratite do nas, mozda baš i vi budete srećni dobitnik.

U Dugi se mogu naći robne marke svetski poznatih proizvodjača kao što su: Helios,Isomat,Dewalt, Apolo Mea, Zorka, Mobihel, Comet, Black and Decker, Stanley, Bosch…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svojim prodajnim asortimanom Duga zeli da njeni potrosaci nadju skoro sve na jednom mestu I time zadovolje svoje potrebe za gradnju, adaptaciju, restauraciju I svega sto je vezano za gradjevinu.

U Dugi se nalazi posebno odeljenje za kompijutersko miksanje boja za enterijere I exterijere, kao I velika ponuda fasadnih materijala.

Takodje je posebno locirano odeljenje vezano za auto program u kome kupac može pronaći sve sto je vezano za reparaciju I farbanje automobila. Tu su prisutne robne marke Body, Car System, SIA kao I mix sistemi Mobihel I RM.

U odeljenju ručnog I elektro alata se nalazi velika ponuda najvećih svetskih proizvodjača kao što su Dewalt, Bosch, Black and Decker, Makita, Skil… Kao I svetski poznati brend Apolo Mea za sisteme pricvrscenja (tiple, ankeri, injekcini malter, burgije…).

Pored svega toga u Dugi se nalazi širok asortiman šrafovske robe koja je najjeftinija u gradu.

Svratite u Dugu, ulica I.L.Ribara 6 svakoga dana od 7h do 19.30h. A subotom od 7h do 17h. Ili nas
pozovite na tel. 023/562-016

Prodajni objekti: I.L.Ribara 6
Bul. Veljka Vlahovica 20 (trzni centar Bagljas)
Bul. Milutina Milankovica (kod nove pijace)

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh