I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

U DUGI – Sve na jednom mestu uz nagrade

Diskont boja I lakova Duga, je ove godine za sve vas organizovala nagradnu igru u periodu od 01.06 do 30.06.2012.

Pored raznolikog asortimana robe: boja, fasada,auto boja, lepila, alata, srafova,tipli, brusnih I reznih ploča, kupci u Dugi mogu dobiti stručni savet kao I vrhunsku uslugu.U navedenom periodu SVAKI 200-ti kupac na poklon dobija touch screen mobilni telefon.Ovom nagradnom igrom, Duga je jos jednom pokazala da vodi računa o svojim potrosacima I da želi da ih nagradi za njihovu lojalnost.

Svratite do nas, mozda baš i vi budete srećni dobitnik.

U Dugi se mogu naći robne marke svetski poznatih proizvodjača kao što su: Helios,Isomat,Dewalt, Apolo Mea, Zorka, Mobihel, Comet, Black and Decker, Stanley, Bosch…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svojim prodajnim asortimanom Duga zeli da njeni potrosaci nadju skoro sve na jednom mestu I time zadovolje svoje potrebe za gradnju, adaptaciju, restauraciju I svega sto je vezano za gradjevinu.

U Dugi se nalazi posebno odeljenje za kompijutersko miksanje boja za enterijere I exterijere, kao I velika ponuda fasadnih materijala.

Takodje je posebno locirano odeljenje vezano za auto program u kome kupac može pronaći sve sto je vezano za reparaciju I farbanje automobila. Tu su prisutne robne marke Body, Car System, SIA kao I mix sistemi Mobihel I RM.

U odeljenju ručnog I elektro alata se nalazi velika ponuda najvećih svetskih proizvodjača kao što su Dewalt, Bosch, Black and Decker, Makita, Skil… Kao I svetski poznati brend Apolo Mea za sisteme pricvrscenja (tiple, ankeri, injekcini malter, burgije…).

Pored svega toga u Dugi se nalazi širok asortiman šrafovske robe koja je najjeftinija u gradu.

Svratite u Dugu, ulica I.L.Ribara 6 svakoga dana od 7h do 19.30h. A subotom od 7h do 17h. Ili nas
pozovite na tel. 023/562-016

Prodajni objekti: I.L.Ribara 6
Bul. Veljka Vlahovica 20 (trzni centar Bagljas)
Bul. Milutina Milankovica (kod nove pijace)

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh