I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Upoznajte čuveno posuđe Tupperware i započnite novu karijeru (VIDEO)

Ukoliko želite da čuvanje svojih namirnica podignete na viši nivo, posuđe Tupperware je dobar predlog za vas. U svojoj ponudi imaju veliki izbor činija, posuda, raznih kuhinjskih predmeta i veliki broj zadovoljnih kupaca širom sveta.

Piknik uz Tupperware proizvode

Posude Tupperware su napravljene izuzetno pažljivo i precizno, i pre nego što stignu u vašu kuću, podvrgavaju se strogim kontrolama kvaliteta.

Tuppeware posuda za užinu sa pregradom

Svi proizvodi su pokriveni garancijom kvaliteta Tupperware protiv bilo kakve greške u materijalu, pre proizvodnje i tokom nje.

Posuda za fržider

TUPPERWARE PREZENTACIJA U ZRENJANINU

Slavica Zamurović tim lider Zrenjanin

– Ovog ponedeljka, tačnije 01. juna sa početkom u 18h održaćemo novu prezentaciju i predstaviti našim Zrenjaninkama aktuelne akcijske ponude čuvenih Tupperware proizvoda za mesec jun. Biće to ujedno prilika i da uručimo nagrade srećnim dobitnicima koji su iste osvojili preko naše Fejsbuk stranice Tupperware Zrenjanin, kaže za naš portal Slavica Zamurović Tupperware tim lider za grad Zrenjanin.

Ona je istakla da će na samoj prezentaciji biti upriličena i nagradna tombola i niz iznenađenja za sve posetioce uz mogućnost otpočinjanja poslovne Tupperware karijere.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Želim da istaknem da su naša druženja izuzetno prijatna i opuštena, negujemo dobru energiju i upoznajemo proizvode u koje se svi zaista zaljube na prvi pogled jer su kvalitetni i izuzetno korisni za svačije domaćinstvo i mogu se kupiti isključivo od ovlašćenih prodavaca ovog brenda.

Najbolji prodavci našeg posuđa su oni koji ga koriste, upoznaju se sa njegovim prednostima i kasnije ga lako preporučuju i samim tim i zarađuju, dodala je Zamurović.

Tupperware centar nalazi se u Zrenjaninu u ul. Toše Jovanovića 28

Tupperware centar u Zrenjaninu

KARIJERA U TUPPERWARE

Želite li da postanete deo grupe uspešnih ljudi koji su život uzeli u svoje ruke? U samo par koraka možete da postignete zavidne rezultate i odličan uspeh u Tupperware-u.

Sa Tupperware-om možete imati neograničene mogućnosti zarade, putovanja, lično zadovoljstvo, nagrade, profesionalni razvoj i mogućnost da pomognete drugim ljudima da zajedno sa vama stignu do uspeha.

Uz sve to imate fleksibilno radno vreme, i uvek dovoljno vremena za svoju porodicu i prijatelje. Možete da počnete bilo kada i bilo gde, za početnu obuku nije potrebno uložiti nikakav novac, ističe se na zvaničnom sajtu ovog brenda za Srbiju.

ISTORIJAT BRENDA TUPPERWARE

Earl Tupper je dizajnirao našu prvu inovaciju 1946. godine — legendarnu
Tupperware činiju.

Međutim, Brownie Wise se prva dosetila da je dovede u naše domove i da organizuje legendarnu Tupperware® prezentaciju.

Do 1950. godine je Earl Tupper prodavao svoje činije u prodavnicama tehničke robe, ali ih nije mnogo prodao.

Brownie Wise je osmislila svoj način prodaje, koji je ženama omogućio da se iskažu i na drugim područjima, izvan kuhinje. Dobile su priliku da činije predstave svojim prijateljima i porodici, da izgrade svoju karijeru formiraju svoju grupu.

70 godina kasnije imamo već više od 3 mliona sledbenika u 81 državi širom sveta, koje povezuje mnogo više od posude.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh