I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Tunis – povratak popularne destinacije, iskoristite povoljne cene

Tunis, dragulj Afrike na Mediteranu.

Zemlja sjajnog sunca i plaža svetlucavog peska, zemlja belog jasmina i tamnih, slatkih urmi i zemlja plavog safira. Tunis je idealna destinacija za odmor o kojem ste maštali i koja će vam ostati u predivnoj uspomeni.

Egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranske vegetacije i peska Sahare sa juga. Zemlja Magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, a sa severa Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km, sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama.

KUPANJE OD MAJA DO OKTOBRA

Klima je mediteranska, pa su leta topla i duga, a zime blage. Kupališna sezona traje od maja do oktobra, a plaže odlikuje fini pesak, prostranost, čista voda i dobra uređenost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kao i u većini mediteranskih zemalja, kuhinja Tunisa je lagana, ali začinjena, u kojoj su dominantne namirnice maslinovo ulje, začini, sveža salata, kuskus, morski specijaliteti i nemasno meso (najčešće jagnjetina). Međutim, veliki broj naroda koji je kroz istoriju prošao kroz Tunis, poput Feničana, Rimljana, Arapa, Turaka, Francuza i starosedelaca Berbera, ostavio je svoj pečat na ono što danas znamo kao nacionalnu kuhinju Tunisa.

POPULARNA LETOVALIŠTA

Popularnija turistička mesta Hamamet, Jasmin Hamamet, Port El Kantaoui, Sus i Mahdija, posetiocima pored velikog izbora hotela različitih kategorija i usluga nude i bogatu vanpansionsku uslugu poput raznovrsnih izleta, prodavnica, bazara, restorana…

PRISTUPAČNIJE OD TURSKE I EGIPTA

Tunis se kao popularna turistička destinacija vraća na scenu u punom jeku. Popularne cene koje su pristupačnije od Turske i Egipta treba iskoristiti ove sezone. Paket aranžmani sa uračunatim avio prevozom i aerodromskim taksama su na 7, 10, 11 i 14 noćenja.

U turističkoj agenciji Solaris Travel, Gimnazijska 25 u Zrenjaninu, možete dobiti kompletnu ponudu i sve neophodne informacije.

Pratite nas na FB stranici, prijavite se na mejling listu agencije ili pišite na info@solaristravel.rs .

Telefoni 023.512.267, 023.610.007 i 060.7610.007.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh