I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Poznati brend TUDORS od nedavno i u Zrenjaninu

Svečanim otvaranjem radnje nedavno u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića, sa mnogobrojnim novim proizvodima, poznati brend TUDORS je iznenadio Zrenjanince, kojima su do sada najbliže radnje ovog poznatog brenda bile u Novom Sadu i Beogradu.

Kompanija TUDORS je na dan otvaranja za goste pripremila posebne poklone iznenađenja.

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PRISTUPAČNE CENE

Ono što najviše izdvaja brend TUDORS su pristupačne cene.

O BRENDU TUDORS

TUDORS trenutno broji preko 256 radnji od čega 176 u Turskoj i 80 radnji u svetu. Brend je prisutan u Iraku, Iranu, UAE, Libanu, Pakistanu, Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. TUDORS je jedan od najboljih brendova među košuljama u Turskoj.

TUDORS je prisutan na srpskom tržištu od juna 2014. godine kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj 34 u Beogradu. Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavlja se otvaranje radnji širom Srbije.

BJN je do sada otvorio 21 TUDORS radnju, od kojih je 16 u Srbiji, jedna u Crnoj Gori, jedna u Mađarskoj i tri Bugarskoj.

Pored Zrenjanina, TUDORS radnje možete posetiti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vršcu, Leskovcu i Vranju.

Posetite TUDORS radnju i na jednom mestu pronađite sve što Vam je potrebno da zablistate u svakoj prilici!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh