I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Tudors – u kraljevstvu košulja, svaki muškarac je kralj

Košulja je najčešći odevni komad, koji muškarci biraju i prikladan izgled muškarca danas se ne može zamislite bez dobre košulje.

TUDORS – KRALJESTVO KOŠULJA

Svaki muškarac, koji vodi računa o svom izgledu, zna da je za dobar stil potrebno malo – samo pravi komadi, stilizovani na odgovarajući način.

TUDORS nudi moderne i elegantne, strukirane i klasične, poslovne i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima. Ono što će najviše obradovati sve potencijalne kupce TUDORS brenda je to da su cene više nego pristupačne.

TUDORS je namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
Košulja je temelj oblačenja, pa u skladu sa stilom koji nosite, odaberite jednobojnu, kariranu, prugastu, šarenu…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored svih vrsta, krojeva, brojeva, boja, dezana i stilova košulja, Tudors u ponudi ima i džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne i kaiševe i druge vrste muških aksesoara, a sve to po vrlo pristupačnim cenama, uz odličan kvalitet.

Nošenje džempera sa košuljom je sjajan način da osvežite svoj stil u prohladnim jesenjim danima. Uklapanje džempera i košulje je veoma jednostavno i može da se nosi u različitim prilikama.

Kada je elegancija u pitanju leptir – mašna je nešto što se nosi uvek u takvim prilikama. Uvek je dobar izbor, jer daje takav izgled kakav želite. I dok se leptir mašna sve više koristi za svečane i veselije prilike, kravata je pogodna za poslovne prilike.


Kvalitetan kaiš jedan je od najupečatljivijih modnih detalja, koji svaki muškarac treba da ima u svom garderoberu. Za šta god da se odlučite, Tudors će vam pomoći da izgledate kao „milion dolara“.

Posetite TUDORS radnju u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 49 i na jednom mestu pronađite sve što Vam je potrebno da zablistate u svakoj prilici!

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh