I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novi prostor ˝Triglav˝ osiguranja u Zrenjaninu

Zrenjaninci od danas imaju na raspolaganju novi prostor filijale Triglav osiguranja na Trgu dr Zorana Đinđića broj 1., a povodom useljenja, svi klijenti koji u novoj filijali zaključe polisu putnog osiguranja do kraja oktobra, ostvaruju popust od 20%.

Novi prostor Filijale je urađen po standardima Triglav grupe i obezbeđuje visok nivo kvaliteta pružanja usluga u osiguranju.

„Donosimo vrhunske standarde poslovanja i inovativna rešenja proizvoda i usluga svojim postojećim i budućim klijentima“,izjavio je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković.

Radno vreme filijale

Radno vreme filijale u Zrenjaninu je od 8.00 do 16.00 svakog radnog dana, a za sve informacije klijenti mogu pozvati broj telefona 023/31-50-482 ili elektronskom poštom na zrenjanin@triglav.rs

Više o ˝Triglav˝ grupi

-Grupa Triglav je u prvih šest meseci tekuće godine dobro poslovala i u skladu sa strateškim ciljevima. Dobit Grupe pre oporezivanja je iznosila 42,4 miliona evra, a bruto premija osiguranja i saosiguranja iznosi 547,8 milion evra što je za 8 procenata bolji rezultat nego u istom peroiodu prethodne godine. Triglav osiguranje Beograd, deo najsnažnije osiguravajuće-finansijske institucije u Adria regiji je u istom periodu ostvarilo rast ukupne premije osiguranja od 33% (obračunato u evrima), zadržalo 5. poziciju sa tržišnim učešćemod 5,7%, dodaju iz Triglav grupe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh