I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Još dve nove grupe 7. generacije polaznika Mentalne aritmetike SuanPan

Da je izvođenje složenih računskih operacija moguće i bez digitrona, shvatili smo kroz program Mentalne aritmetike SuanPan koja je poslednjih godina našla svoje mesto među modernim obrazovno-razvojnim programima.

Pre tačno tri godine, ova odlična veština za decu, postala je dostupna i u Zrenjaninu, kao redovan program Centra za edukaciju „Big Ben“. Tako su deca uzrasta od 5 do 14 godina dobila priliku da nauče kako da prirodno primenjuju i unapređuju usvojene veštine i način razmišljanja. Ono što je naročito bitno naglasiti jeste da jednom savladana tehnika i stečene sposobnosti ostaju aktivne zauvek.

-Za ove tri godine postojanja obrazovno-razvojnog programa Mentalne aritmetike SuanPan u Zrenjaninu, prošlo je mnogo zadovoljne dece. Naša poruka i jeste “Razvijte potencijale Vaše dece!”. Različiti su aspekti gde su vidljiva poboljšanja. Naši polaznici su osvajali prva mesta na takmičenjima iz matematike i ostalih predmeta, deca lakše uče i usvajaju gradivo, male sportiste hvale treneri da su brži i odlučniji. Takođe, smatramo da je SuanPan savršen program za predškolce kao priprema za prvi razred. Za dva meseca redovnog pohađanja i uz pomoć Montesori programa, deca savladaju i pojam i količinu broja, kao i računanje. Kada date detetu vetar u leđa na vreme, ono je nezaustavljivo. Zdravo samopouzdanje i samopoštovanje je najbitnije, kaže Ljubica Kovačević, osnivač Centra za edukaciju „Big Ben“.

Istina je da program Mentalne aritmetike Suan Pan kod dece pojačava koncentraciju, pažnju i memoriju, gradi zdravo samopouzdanje i samopoštovanje, jača logiku, utiče na brže usvajanje gradiva i sticanje radnih navika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Iz ovog centra sada stiže sjajna vest – da će do kraja ove nedelje startovati dve nove grupe polaznika. Nova šansa važi za sve mališane od 5 i 6 godina (kinder grupa), kao i za decu od 7 do 10 godina (primarna grupa). Prijavite se – broj mesta je ograničen!

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin
? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎️ 069-155-61-62 ☎️064-155-61-61
? www.bigben.edu.rs

Centar Big Ben je jedini licencirani predstavnik na teritoriji grada Zrenjanina, od strane obrazovno-razvojnog centra PRO-MENS, za sprovođenje programa Mentalne aritmetike SuanPan za decu uzrasta od 5 do 14 godina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh