I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Trešenje tepiha – od sada uz pomoć najmodernije mašine

Svakodnevno preko obuće u svoj dom i poslovni prostor unosimo nečistoću, i nesvesno taložimo tu prljavštinu duboko u strukturu tepiha.

Tresilica

Nečistoća se lepi na tkaninu tepiha i mi, gazeći je, dodatno raznosimo i ubrzavamo proces prljanja. Prljavština se taloži i to utiče na brže propadanje i habanje tepiha. Najznačajniji faktor u održavanju i očuvanju tepiha je da ih održavate čistim. Prljavština i zagađenje ne umanjuju samo njihovu lepotu i izgled, već i uzrokuju oštećenje. Očigledno je da tepisi sa svetlom pozadinom i dužom dlakom ili oni koji su izloženi prljavštini i trošenju moraju biti češće čišćeni.

Trešenje tepiha pre pranja, smanjuje potrebno vreme i upotrebu vode i deterdženta, koji su potrebni za vrhunsko čišćenje. Usled toga, bolje perionice pored usluga pranja, vrše i usluge trešenja tepiha.

Tepih servis „Goran“ je nabavio najmoderniju mašinu za trešenje tepiha, zahvaljujći kojoj će Vaši tepisi biti još temeljnije očišćeni. Posle trešenja u toj mašini, tepisi su 100% istrešen , nema grinja, prašine i ostalih alergena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Studije su dokazale da 50 do 100 grama prašine izađe iz svakog prosečnog tepiha površine 6m2 koji prođe kroz mašinu za trešenje tepiha. Pre pranja, neophodno je temeljno protresti tepih, zatim ga očetkati (što je idealno rešenje za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca), nakon čega sledi pranje.

Tepih servis Goran

Ukoliko rešite da koristite usluge tepih servisa, trešenje će se obaviti najmodernijom mašinom. Mašine, pored toga što čuvaju Vašu snagu, mnogo bolje i jače tresu tepih, nego što bi to bilo obavljeno ručno. Servis će vršiti takozvano industrijsko trešenje tepiha, pre i posle pranja. Bilo da je reč o Vašem domu ili poslovnom prostoru, maksimalna higijena je zagarantovana.

Imajte na umu da se tehnike održavanja, trešenja i pranja menjaju u zavisnosti od materijala i kvaliteta Vaših tepiha. Pa tako, ukoliko imate svileni tepih, najpre se informišite ko će i kako sa njim postupati, kako se ne bi olabavili čvorovi.

 

TEPIH SERVIS GORAN

Adresa : Baranjska 41 ; 23000 Zrenjanin

Telefon : 023/ 522 421

Fax : 023/ 525 324

Mobilni : 063/ 109 64 21

Facebook stranica

Mi Želimo da Vaši tepisi budu čisti!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh