I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Trendovi u šminkanju na vrelih 40C

Leto će očigledno biti vrelo i neće nas štedeti ni noću kada bi temperatura trebala osetno da se smanji. Zato preporučujemo dosta strpljenja pri nanošenju šminke jer bez obzira na nanetu količinu – lice mora ostati uredno. Osim tehnike nanošenja, značajnu ulogu ima kvalitet šminke koja mora biti postojana jer će se temperatura na sve moguće načine „truditi“ da istopi sve što ste naneli na lice.

LOOK preporučuje dve kombinacije – trendove u dnevnoj i večernjoj varijanti, u kojoj ćemo provući isti detalj koji je broj jedan u svetu ove sezone – cat eye!

Dnevni LOOK

Nakon nanete hidrantne kreme koja će nahraniti kožu lica, neophodno je naneti dobru podlogu i korektor koji će ujednačiti ten i vezati tečni puder. Puder bi trebao biti laganiji, tečnije teksture kako vam se na licu ne bi pravili ružni nabori. U vrelim letnjim danima, kada je u pitanju dnevni make up, ne preporučujemo nanošenje pudera u prahu koji bi trebao da fiksira tečni jer ćete lice dovesti u stanje kolapsa zatvaranjem svih pora. U našem studiju, puder u prahu nanosimo samo na kapke na kojima je neophodno senku zadržati što duže u stanju u kakvom se nanese. Nakon tankog sloja senke koja ne sme da prelazi u jak kolorit tipa tamno plave, zelene, braon sive ili crne, već se mora kretati u veselim, vedrim bojama koje preporučuju svetski šminkeri – pastelnoj žutoj, narandžastoj, rozoj, svetlo plavoj i zelenoj ili bež – ajlajnerom se izvlači perfektna i tanka linija koja mora da štrči i van linije kapka. Dakle, pravimo cat eye! Nakon toga savetujemo nanošenje najviše dva sloja kvalitetne maskare, zatim malo senke u istoj boji na donjem kapku kakvu smo stavili i na gornji i tanku crtu kreona koji mora biti bar za nijansu svetliji od boje ajlajnera. Rumenilo treba da bude svetlije, kako bi dalo svež i prirodan izgled, a na usnama će biti dovoljan sjaj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Večernji LOOK

Kada pripremamo večernji LOOK dozvoljavamo mnogo više nego što je bila dnevna varijanta. Ovde obavezno nanosimo tanak sloj pudera sa sjajnim mikročesticama. Veče zahteva izraženije našminkane oči zbog čega koristimo tamno sive, braon, zlatne tonove koje moraju imati neprimetan prelaz ka gornjem kapku i obrvama što postižemo adekvatnim, namenskim četkicama. Sledi crtanje deblje ali perfektne linije koja će izdužiti kapak i dati dramatičan izgled licu. Dozvoljeno je nanošenje tri sloja maskare koja će dati trepavicama perfektan izgled ukoliko je sveža, a u suprotnom će formirati guste slojeve koji će ulepiti trepavice, što se nikako ne preporučuje. Za one koje vole da eksperimentišu i budu u centru pažnje, preporučujemo veštačke trepavice, i to duže, takozvane „lutkaste“ varijante. Crta ajlajnerom se može povući i na donjem kapku ali se mora voditi računa da oko oka ne napravite ram koji će na kraju pokvariti ceo utisak. Obraze maksimalno izdužite preplanulim rumenilom a šminka na usnama kod ovog  LOOK-a treba da bude svetla – bež ili svetlo roze. Za razliku od dnevne kombinacije, ovde usne mogu biti matirane kako bi ceo utisak bio na CAT EYES!

Profy make up na vašem licu – natural, glamour, dramatic, elegance… LOOK

Zakazivanje termina na 063.50.85.05 i  bestlookeverzr@gmail.com

POGLED PRE SVEGA. VI, PRE SVIH!                        * Best  LOOK  ever*

 

 

Vaš, best LOOK ever

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh