I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Halo Taksi

Treći rođendan zelenog Halo taksija : Uz veliki trud postali smo lideri

Halo taksi udruženje osnovano je 2012. godine, a ovih dana proslavlja tri pune godine uspešnog poslovanja.

Priznaju za naš portal da nije lako boriti se sa velikom konkurencijom, među kojima su neretko i nelegalni taksisti, ali entuzijazam koji nose u sebi i želja da se svakom korisniku omogući samo najbolja usluga, dovela ih je, kako kažu do liderske pozicije na tržištu srednjeg Banata.

Halo-Taksi-zrenjanin-zeleni

Deo tima zelenog Halo taksija

 – Naš moto je bio i ostao „u službi građana, a na ponos grada“. Verujemo da grad Zrenjanin zaslužuje da ima kompletno taksi udruženje, vođeni tom idejom mogu reći da smo u potpunosti prepoznati od strane sugrađana o čemu svedoči blizu 28.000 poziva u maju mesecu 2015. godine ka našim linijama, govori za naš portal Igor Prvulov, vlasnik udruženja.

On dodaje da je Halo taksi je pre svega svoju poslovnu politiku bazirao na kvalitetu, tačnosti i pouzdanosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svesni smo da je sugrađanima cena presudna, ali pored cene nudimo još više od 14 jakih razloga da dokažemo zašto je poverenje potrebno ukazati baš nama.

PRIZNAJEMO GREŠKU I VRAĆAMO NOVAC

Prvulov navodi da u nimalo lakom poslu organizacije taksi vozila dolazi do nenamernih grešaka. Halo taksi svoje greške sam plaća, ukoliko pogreši adresu ili što je najvažnije ako zakasni u odnosu na licitirano vreme koje je dao dispečer.

– Takodje sva naša vozila su klimatizovana i u letnjim periodima kada temparatura prelazi 25 celzijusa, svaki vozač ima dužnost da uključi klimu.

BESPLATAN BROJ ZA POZIVE

Među prvima ovo taksi udruženje uvelo je besplatan poziv sa fiksne i mobilne telefonije ( 0800-200-888 ).

– Svako ko nazove ovaj broj bilo fiksnog ili sa mobilnog (čak i ukoliko nemate kredita) veza će biti uspostavljena i biće potpuno besplatna. Pored besplatnog broja tu je i kraći put kroz naš najprepoznatljiviji broj telefona 588-888 koji se tarifira po redovnim cenama fiksne telefonije u Srbiji, a od nedavno nas možete nas pozvati i preko fejsbuka.

halo-taksi-zrenjanin-najjeftinij

KAVALJERI

Udruženje Halo taksi dospelo je u žižu javnosti na internetu 8. marta kada su sugrađanke iznenadili ružom. Video snima pogledalo je blizu 4000 ljudi, a komentari su bili izuzetno pozitivni. 

Zeleni taksisti kavaljeri

Danas smo pokušali da pokažemo ženama koliko nam znače svakoga dana..

Posted by Halo Taxi on Sunday, 8 March 2015

ČIST RAČUN

halo-taksi-placanje

IloveZrenjanin : Još jedna od novina koju smo primetili kad smo dolazili do vas je digitalizacija taksimetara sa štampačem?

– Tako je. Od 1. novembra 2013. godine, sva naša vozila imaju digitalne taksimetre sa štampačima fiskalnih isečaka. Sva vozila kucaju isto, a mi stojimo u potpunosti iza navedenog, dodaje Prvulov.

IloveZrenjanin : Kakvi su vam planovi za naredni period poslovanja?

– Naši planovi su isključivo vezani za unapređenje taksi usluge u našem gradu. Radićemo još napornije sa željom da zadržimo lidersku poziciju na tržištu. Svesni smo da je u Zrenjaninu traje borba za svaku stranku, ali mi smo spremni da se uhvatimo u koštac sa svim izazovima koji su pred nama i klijentima ponudimo samo najbolje, završava Prvulov.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh