I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Trapist pivo po receptu holandskih monaha – sada i u Zrenjaninu

Već smo naučili da Holanđani imaju industrijske pivske velikane poput Heinekena ili Amstela. Od skora se u Zrenjaninu, može naći još jedno sjajno holandsko pivo – La Trappe, odnosno Trapist pivo.

Kess.Inn trapist 2

Karakteristično za svako Trappist pivo je da pivara, koja ga proizvodi, mora da bude unutar zidina samostana. Takođe, drugi uslov je da ono mora da bude kuvano pod supervizijom monaha i, na kraju, da deo profita od njegove prodaje mora da bude uložen u humanitarne projekte. La Trappe, kao jedna od pet Trappist pivara van Belgije (osim još jedne u Holandiji, druge se nalaze u Austriji, Italiji, SAD-u), u svojoj ponudi ima sjajan portfolio.

Deo ovog sjajnog asortimana možete naći i u prodavnici pića Kess.Inn na 4. julu, koja je poznata po tome da u svakom trenutku ima 50 vrsta kvalitetnog uvoznog i domaćeg piva.

Kess.Inn trapist pivo

Mi vam ovog puta preporučujemo La Trappe manastirsko pivo, koje se proizvodi u sklopu Cistercian opatije u mestu Koningshoeven, od 1884. godine. Pored specifičnog ukusa, Trapist pivo je specifično i po ambalaži. U prodavnici Kess.Inn je u ponudi flaša manastirskog piva, koja po obliku više podseća na buteljku vina, pa tako može biti i interesantan poklon, s obzirom da nam se bliži vreme kada „pola Srbije ima slavu, a druga polovina ide na slavu“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kess.Inn trapist 3 vrste

U ponudi su Blond, Tripel i Quadrupel.

Kess.Inn

PODSETITE SE LETOVANJA U GRČKOJ

Ako spadate u grupu srpskih turista, koji su se na letovanju u Grčkoj „navukli“ na njihovo najbolje pivo, Mythos, rešenje je tu! U Prodavnici Kess.Inn imaju ovo pivo po super ceni – dosta jeftinije nego na „izvoru“ Mythos – a, odnosno u Grčkoj.

I to nije sve. Za ljubitelje vina, tu je i 7 vrsta vina iz ove mediteranske zemlje.

Kess.Inn Mitos

Kess.Inn nudi 50 vrsta uvoznog i domaćeg piva, a ima i bogatu ponudu vina, viskija i sokova.

Adresa: Dr Laze Kostića (preko puta IDEA)

Radno vreme: 8 – 22 h

Telefon: 023.522.188 i 064.987.4.654

E – mail: kess.inn@gmail.com

Facebook stranica

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh