I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Transformacija u Kozmo svetu: Svaka devojka može da izgleda kao lepotica sa naslovne strane

Svaka devojka ili žena može izgledati kao lepotica sa naslovnih strana, a za to nije potreban estetski zahvat već, samo malo kreativnosti – poručuju iz kozmetičko – frizerskog salona Kozmo svet.

Upravo ovaj salon, koji se nalazi u centru Zrenjanina, odlučio je da ovu tvrdnju dokaže i u realnosti. Pozvane su devojke, spremne na totalnu transformaciju, a među velikim brojem prijavljenih izabrana je jedna, kojoj je potpuno besplatno urađeno japansko iscrtavanje obrva, trajni ajlajner, nova frizura i nokti.

U pitanju je dvadesetsedmogodišnja devojka iz Zrenjanina, Sanja Bandulj.

– Videla sam tekst na portalu Ilovezrenjanin u kojem Kozmo svet poziva devojke da se prijave na transformaciju i već sledećeg dana sam se prijavila. Kada su mi iz salona javili da sam baš ja izabrana, bila sam presrećna. Odmah sam javila lepe vesti mojoj koleginici, koja je isto razmišljala da se prijavi, ali se plašila da će trajni ajlajner jako boleti. Odmah da kažem da njen strah nije bio opravdan. Dragana Prodanović, koja mi je radila japansko iscrtavanje obrva i trajni ajlajner izuzetno je pažljiva i nisam osetila nikakav bol – kaže Sanja Bandulj za Ilovezrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sanjinu transformaciju u Kozmo svetu su uradile Dragana Prodanović, koja ima višegodišnje iskustvo u izradi trajne šminke i frizerka Jelena Vlaisavljević, koja se uz stečeno iskustvo može pohvaliti i diplomom frizerske akademije Panjković.

– Sanji sam prvo odradila japansko iscrtavanje obrva. Iako ona ima svoje obrve, trebalo ih je modifikovati, a taj deo smo uradili uz anesteziju. Odmah posle toga je odrađen trajni ajlajner, kojim se diskretno konturiše gornji kapak. Tu smo takođe koristili anesteziju. Na kraju smo uradili i nokte. Veoma sam zadovoljna urađenim. Smatram da sam istakla ono najlepše što Sanja ima i da će ona znati to lepo da nosi. Najsrećnija sam kada je naša klijentkinja zadovoljna, to je najbolji pokazatelj da radimo dobro – ističe kozmetičarka Dragana Prodanović.

Šlag na torti je bila nova frizura.

– Prvo smo „blanširali“ kosu, zatim skinuli blanš, osušili kosu i „senčili“ je sa crvenom bojom, što je bila Sanjina želja. Zatim smo stavili masku, koja čini kosu mekšom i sjajnijom. Koristili smo farbu Infiniti, koja ne oštećuje kosu, jer je 90 % sastojaka biljnog porekla. Posle toga sam joj skratila oštećene krajeve i na kraju stilizovala frizuru – objašnjava frizerka Jelena Vlaisavljević.

Sanja Bandulj dodaje da se posle svih tretmana osećala malo čudno kada se pogledala u ogledalo, ali je po završetku transformacije prezadovoljna.

– Drugarice i moje koleginice iz Draxlmaier – a su oduševljene. Dobila sam mnogo komplimenata, a nekoliko mojih prijateljica se već javilo u Kozmo svet da radi obrve  – dodaje Sanja Bandulj.

Dragana Prodanović, Sanja Bandulj i Jelena Vlaisavljević

KONTAKT

Pupinova ulica, preko puta glavne Pošte i Walter – a.

facebook

instagram

Tel: 0695102033

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh