I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • Univer export
 • Ultra Caffe
Akcije Popusti Zrenjanin

Od sada i u Zrenjaninu – trajna epilacija najsavremenijim Vikini laserom

Ukoliko se ubrajate među one koji razmišljaju o uklanjanju nežejenih dlaka sa određenih delova tela, u narednim redovima upoznaćemo vas sa trajnom epilacijom laserom, kao i pogodnostima koje možete iskoristiti u februaru mesecu ukoliko za ovaj poduhvat izaberete usluge iz salona lepote „Profesional beauty“.

Mesto u našem gradu koje se već čestrnaest godina brine o lepoti naših sugrađana na profesionalan način i uz pomoć najmodernijih tehnologija, ovaj salon lepote od nedavno u svojoj ponudi ima novu uslugu – trajnu epilaciju laserom.

Kvalitetna i proverena usluga pozicionirale su ovaj salon lepote među najbolje u našem gradu, dok je usluga trajnog uklanjanja dlačica u ovom salonu na visokom nivou u rangu sa salonima inostranih zemalja, jer se za epilaciju koristi Vikini diodni laser koji uživa ugled najbezbednijeg na tržištu. 

laserska epilacija-profesional-beauty-zrenjanin-2

Vikini diodni laser, Professional Beauty

LEPA, MEKA KOŽA BEZ NEŽELJENIH DLAČICA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Epilacija laserom tj. trajna epilacija je medicinska, neinvanzivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja. Lepa, meka i glatka koža bez neželjenih dlačica je želja mnogih ljudi koji ne žele da se briju svaki dan ili depiliraju.

Pomoću Vikini diodnog lasera korišćenjem savremene tehnologije neželjene dlake mogu biti uklonjene sa svih delova tela, bez obzira na tip i boju kože. Rast dlaka se odvija kroz ciklus koji se sastoji iz 3 faze. Tipično je da dlake rastu u različitim fazama ciklusa nezavisno jedna o drugoj, izuzetak je trudnoća i kod beba nakon rodjenja kada se sve dlake nalaze u istoj fazi ciklusa. Tokom rasta dlake putuju kroz kožu od potkožja prema površinskom sloju kože.

laserska epilacija-profesional-beauty-zrenjanin-1

Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu, što garantuje maksimalnu sigurnost i efikasnost. Snop se apsorbuje u pigmentu folikula dlake – melaninu i svetlosni zrak se u koži pretvara u toplotu, koja trajno uništava folikul dlake – efekat photothermolysis. Folikuli dlaka koje se nalaze u aktivnoj fazi rasta predstavljaju najbolji cilj za laserski snop, jer su bogati pigmentom.

Treba napomenuti da se prosečno u fazi rasta (anagena faza) nalazi od 70-90 % dlaka (istovremeno), u fazi regresije (katagena faza) 1 %, a u fazi odmora, tj. ispadanja (telogena faza) 10-30 % dlaka. Svetle dlake se ne mogu tretirati s obzirom da nemaju melanin. Iz istog razloga kod crvenih i plavih dlaka postižu se slabiji rezultati jer imaju manje melanina. Da bi se folikul uništio osim što mora biti u anagenoj fazi potrebno je da laser ima: dovoljnu količinu energije, odgovarajuću talasnu dužinu i trajanje.

Vikini je snažan 808 nanometarski diodni laser za trajno ukljanjenje dlaka. Veća snaga omogućava efikasne rezultate sa manje bola i za manje vremena. Najnovija tehnologija usmerenog laserskog snopa sprečava rasipanje laserske energije. Zbog finog podešavanja vrste pulseva, VIKINI je moguće koristiti na više tipova kože, uz snažno i konstantno hlađenje.

BEZBEDAN, BRZ I MANJE BOLAN – VIKINI LASER NOVE GENERACIJE 

laserska-epilacija-muskarac-grudi

Korišćenje Vikini lasera je sigurno zbog kontrolisanog i usmerenog laserskog snopa. Monohromatsko 808 nm svetlo se pretvara u toplotnu energiju u ciljanom melaninu, a toplotno oštećenje tkiva izbegavamo dobrim hlađenjem epiderma.

Vikini je jedinstven po revolucionarnom sistemu hladjenja sto dovodi do smanjenja bola i iritacije kože, a osećaj bola smanjuje se preko safirnog vrha koji se konstatno hladi (na 2 C). Takođe novi sistem hlađenja otklanja mogućnost opekotina ili drugih nezgoda pri tretmanu.

EPILACIJA MOGUĆA TOKOM CELE GODINE

Ono po čemu je Vikini laser drugačiji od sličnih lasera na tržistu i pri čemu je jedinstven je veličina sonde, što omogućava da se tretira veća površina i time se za kraće vreme postiže bolji efekat. VIKINI pruža brži i sigurniji rad usled većeg „spota“ (veličine safirnog aplikatora kroz koji prolazi laserska svetlost) kao i FDP moda koji može postići i 10 pulseva u sekundi (10Hz). Osim toga ovaj diodni laser poseduje odredjene programe koji se odnose na boju i debljinu dlake kao i na tip kože. Vrlo uspešno otklanja dlačice sa kože, koja je prethodno bila izložena Suncu tako da se slobodno možete sunčati već nekoliko dana nakon tretmana.

AKCIJA U FEBRUARU – NOGE +PAZUH+PREPONE 16000 DINARA 

Kako bi svojim mušterijama izašli u susret salon Profesional beauty organizovao je akciju koja će trajati tokom februara meseca, epilacija nogu, pazuha i prepona umesto 22400 iznosiće 16000 dinara. Tako da će svi koji žele da tokom leta nemaju probleme sa dlačicama i rasterećeno idu na plažu ovo je idealna prilika.

Laserska epilacija se ne sme raditi u trudnoći, kod pacijenata koji imaju epilepsiju, vitiligo, lupus ili druge autoimune bolesti vezivnog tkiva, osoba koje imaju ugrađen pejsmejker. Žene najčešće epiliraju prepone, pazuh i noge. Tretmani u ovim regijama preporučuju se i kao terapija u slučaju upale folikula – korena dlačica sa formiranjem gnojnih čireva po koži koji ostavljaju ružne fleke. Laserska epilacija nije opasna ni u predelu pazuha, prepona i grudi, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, a žlezdane strukture se nalaze dublje. Muškarci najčešće epiliraju vrat, ramena, leđa,ruke i grudi

Da bi tretman bio uspešan oko 4 nedelje pre trajne epilacije laserom, dlake se ne smeju izbeljivati, čupati pincetom niti depilirati voskom da se ne bi oštetio koren dlake. Neposredno pre dolaska na tretman potrebno je obrijati regiju koja se tretira. Dužina laserskog tretmana zavisi od veličine površine koja se tretira i pokrivenosti maljama. Može trajati nekoliko minuta ( npr. ako se tretiraju nausnice ili brada ) ili sat ( ako su u pitanju noge ili ledja). Za vreme postupka laserske epilacije oseća se blago peckanje na delovima tela koji su osetljiviji na bol i gde je veća gustina folikula dlaka. Sam VIKINI laser nije potpuno bezbolan. Bolovi u toku terapije karakterišu se kao mali do srednji, ali svakako dobro podnošljivi. U slučaju izuzetne osetljivosti na bol pružamo mogućnost korišćenja kreme kao lokalnog anestetika tako da se intezitet bola svodi na minimum. Nakon laserskog tretmana koža je blago crvena i ovi simptomi su prolazni i nestaju (nekom za 15 minuta, a nekom za par sati, što takođe zavisi od tipa kože). Jedan tretman omogućuje da izgubite 20-30 % dlačica. Ovaj postupak nema bolne efekte po završetku tretmana. Nakon tretmana dlake će dalje rasti iz razloga što sve dlake nisu u istoj fazi i potrebno je u više navrata ponoviti.

 

Broj tretmana zavisi od regije, od jačine i boje dlake. Tretman se ponavlja na svake četiri nedelje. Posle prvog tretmana i izmedju narednih, dlake se ne smeju izbeljivati, čupati pincetom niti depilirati voskom. Dlačice se mogu uklanjati samo sa površine kože makazicama, brijačem ili depil kremom.

Laserska epilacija Vikini laserom je bezopasna metoda i ne postoje apsolutne kontraindikacije. Nakon tretmana ne ostaju ožiljci i fleke, koža postaje glatka i lepša, pa se samim tim dobija i pozitivan estetski efekat koji je za svaku ženu i muškarca veoma važan.

TRAJNA EPILACIJA

REZULTATI PRE I POSLE

laserska epilacija-pazuha-profesional-beauty-zrenjanin-1

laserska epilacija-lica-profesional-beauty-zrenjanin-2

laserska epilacija-lica-profesional-beauty-zrenjanin-1

Professional beauty nalazi se u ulici , Majora Gavrilovića 27 u Zrenjaninu

Sve informacije možete dobiti pozivom na broj  023-523088

CENA TRAJNA EPILACIJA PO TRETMANU

 • Cele noge – 16.000,00 din
 • Potkolenice – 8.500,00 din
 • Butine – 9.500,00 din
 • Prepone – 4.200,00 din
 • Pazuh – 2.200,00 din
 • Nausnice – 1.300,00 din
 • Brada – 1.500,00 din
 • Zulufi – 1.500,00 din
 • Podbradak – 1.500,00 din
 • Celo lice – 4.500,00 din
 • Ruke – 3.500,00 – 6.000,00 din
 • Muška leđa – 10.000,00 – 12.000,00 din
 • Muški stomak – 2.500,00 din
 • Muške grudi – 6.000,00 din
 • Muški vrat – 2.000,00 din
 • Muška ramena – 2.500,00 din
 • Muške noge – 18.000,00 din
 • Muške ruke – 7.200,00 din
 • Ženski stomak – 2.400,00 din
 • Ženska leđa – 2.400,00 din

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
 • Divider

 • Divider
Na vrh