I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Tradicionalni predbožićni vašar u Budimpešti

Zrenjaninska agencija „Minos travel“ sredinom decembra organizuje odlazak u Budimpeštu, na tradicionalni predbožićni adventski sajam.

Vreme putovanja je 13. i 14. decembar, a polazi se iz Zrenjanina.

sent-andreja

PRVI DAN 13. decembar

Polazak iz Zrenjanina u ranim jutarnjim satima, u 5 h sa stare pijace. Putuje se preko Horgoša sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Budimpeštu u ranim popodnevnim satima. Razgledanje grada – Trg heroja, Parlament, mostovi, Brdo Gelert, Citadela, Ribarska tvrđava, kraljevska palata, Matijina crkva…. Smeštaj u hotel. Fakultativno – odlazak na večernju vožnju brodom po Dunavu. Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova. Dolazak u hotel, noćenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DRUGI DAN 14. decembar

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Sent Andreju. Razgledanje živopisnog gradića koji je od vremena velike seobe Srba pod vođstvom Arsenija Čarnojevića naseljen srpskim stanovništvom. Obilazak i poseta kuće Jakova Ignjatovića, Lazarevog krsta, Beogradske i Požarevačke crkve, muzeja marcipana…. Po završetku programa polazak za Srbiju. Fakultativno – odlazak u veliki tržni centar Campona i poseta Tropikarijumu (najveći akvarijum u centralnoj Evropi). Dolazak u Zrenjanin u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: hotel 3* 47 €

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate. Mogućnost plaćanja je 19 € prilikom rezervacije, a ostatak u dve jednake mesečne rate deponovanjem čekova-bez kamate, platnim karticama Dina, Visa, Master.

Aranžman obuhvata prevoz turističkim autobusom (A/C, DVD, ozvučenje) prosečne udobnosti
-smeštaj u hotel sa 3 zvezdice, na bazi 1 noćenje/doručak (doručak – švedski sto) u 1/2 ili 1/2+1 sobama
-razgledanje prema programu
-usluge licenciranog vodiča
-troškovi organizacije

Aranžman ne obuhvata međunarodno zdravstveno osiguranje, ostale ne navedene troškove i fakultativne izlete u organizaciji ino-partnera Aries travel.

CENE FAKULTATIVE  – krstarenje brodom 10€ , večera u čardi 20 €, Tropicarium 12 €

OPIS SMEŠTAJA: 

Hotel „EBEN“ 3*** je moderan gradski, poslovni hotel lociran sa peštanske strane u blizini sajma (Hungexpo). Od centra grada je udaljen oko 5 km kojim je povezan crvenom metro linijom čija se stanica nalazi na samo dva minuta od hotela (Ers Vezerter). U blizini hotela je i veliki tržni centar Arkad. Sobe su 1/2 i 1/2+1-klimatizovane sa mogućnošću korišćenja bežičnog interneta. Svaka soba poseduje TWC sa fenom za kosu, TV satelitskim programom,mini barom…

Dodatne informacije u vezi ovog aranžmana pročitajte na stranici MINOS TRAVELA.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh