I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akademija Oxford nudi tradicionalnu ili online nastavu stranih jezika

Akademija Oxford poziva sve zainteresovane polaznike da se prijave za kurseve engleskog i nemačkog jezika.

Izuzetan kvalitet nastave, po svetskim standardima i uz primenu najsavremenijih metoda i sredstava u nastavi, svojim polaznicima Akademija Oxford nudi tradicionalnu ili online nastavu.

U standardnoj ponudi Akademija Oxford ima i kurseve računara, administrativne kurseve, stručne obuke i vanrredno školovanje.

Posebno se izdvajaju kursevi knjigovodstva i daktilografije, za kojima u poslednje vreme postoji veliko interesovanje.
Najbitnija je informacija da ova škola nastavu organizuje u skladu sa trenutno aktuelnim standardom, a da su dostupne vrlo povoljne cene, što je svakako jedna od prednosti. Naravno da su u pitanju izuzetno kvalitetne edukacije, mada tome treba dodati podatak i da ova škola polaznicima kurseva engleskog i nemačkog jezika, kao i mnogih drugih nudi mogućnost da se upoznaju sa različitim temama, kroz pohađanje jedne od ponuđenih besplatnih online obuka. Time se upotpunjuje njihova radna biografija, te nema sumnje da će i te kako svaki pojedinačni kandidat od toga da ima korist.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KONTAKT

Jedna od opcija podrazumeva lično prijavljivanje direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Kralja Petra Prvog broj 3 i to u toku radnog vremena, odnosno radnim danima između 08 i 21 h, a subotom od 09 do 14 h.

Takođe u navedenom vremenskom periodu kandidati, koji su zainteresovani za pohađanje kurseva nemačkog, engleskog ili bilo kog drugog jezika mogu prijavu da izvrše i putem telefona na brojeve 023 521 211 ili 060 30 60 585.

U bilo kom trenutku osnovne informacije o sebi mogu poslati na mail adresu zrenjanin@akademijaoxford.com, a izuzev svog imena i prezimena, trebalo bi da navedu i datum rođenja i svakako da ostave broj telefona za kontakt.

U skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom je predviđeno da nastava bude organizovana na uobičajeni način i to uz maksimalno poštovanje svih trenutno važećih mera. Ako bude bilo potrebe, odnosno ako budu doneti neke nove mere u vezi sa pandemijom korona virusa, podrazumeva se da će škola sa njima uskladiti organizaciju nastave. A o svim promenama će ponaosob i na propisani način biti svaki polaznik obavešten.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh