I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Da bi rođendan vašeg deteta bio nezaboravan i torta mora biti za pamćenje

Ulepšajte rođendanske trenutke vašoj deci izborom neke od torti u poslastičarnici Arena ili posetite ovu renomiranu poslastičarnicu i pogledajte katalog, gde vas čeka još veći izbor.

Arenin rođendanski aranžman: torta, čokoladna fontana, cake pops i seckano voće

Možete doneti sliku torte kakvu biste želeli, a vešte ruke poslastičara iz Arene će vaše želje pretočiti u stvarnost.

Svaki roditelj želi da priredi svom detetu rođendansku proslavu za pamćenje. Da bi proslava bila nezaboravna i torta mora biti za pamćenje. Poslastičarnica Arena ima iskustvo u izradi šarenih, veselih i predivnih torti, a s posebnom ljubavlju pristupaju izradi svake dečije rođendanske torte.

Svaki roditelj dobro zna da pripreme za proslavu rođendana njihovog mališana nekad mogu biti zahtevnije od priprema za odlazak na letovanje ili zimovanje. Treba misliti na štošta i ništa ne smete prepustiti slučaju. Gde će se proslava održati, koga sve pozvati, hoće li rođendan biti u igraonici, bioskopu ili na otvorenom?

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ipak, jednu brigu odmah možete precrtati sa liste stvari koje treba uraditi, a to je – odabir dečije rođendanske torte. Poslastičarnica Arena u svojoj ponudi ima toliko raznovrsnih torti za dečije rođendane, da ćete teško moći da se odlučite, koju tortu da odaberete.

Raznovrstan i bogat ukus rođendanskih torti

Kada je reč o ukusima, torte u poslastičarnici Arena su izrađene od vrhunskih i specifičnih sastojaka i zadovoljiće i najzahtevnije mališane, ali za decu je podjednako važno kako torta izgleda. Zato rođendanske torte za decu moraju biti spektakularne i nezaboravne, a poslastičarnica Arena će se potruditi da upravo takve i budu.

Unikatan izgled svake dečije rođendanske torte

Dečje torte poslastičarnice Arena su uvek unikatne, jer su rađene ručno i svaka je torta drugačija, jer je i svaki mališan drugačiji, ima različite interese i junake. Rođendanske torte za dečake često imaju superjunake, automobile, avione, crtane junake ili torte sa sportskim rekvizitima.

Životinje su jednako popularne kod devojčica i dečaka, ali rođendanske torte za devojčice često imaju likove iz crtanih filmova poput Minnie i Mickeya Mousea i slično.

Za kakvu god se tortu odlučili, možete biti sigurni da će biti napravljena sa posebnom pažnjom i da će zaista biti jedinstvena.

ČOKOLADNA FONTANA

Svuda u svetu čokoladna fontana je odavno nezaobilazna na svakom slatkom stolu, a sada zahvaljujući poslastičarnici Arena, konačno i mi u Zrenjaninu možemo da naručimo ukusni čokoladno – voćni zalogaj.

Čokoladnu fontanu možete iznajmiti u poslastičarnici Arena, a sigurno će oduševiti klince.

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh