I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Toplotna izolacija vašeg doma – Gips i stiropor

Dom je prostor u kojem svako od nas provodi najviše slobodnog vremena i uživa u trenucima koje provodi sa dragim ljudima. Kako bi osećaj udobnosti i prijatnosti bio što veći trudimo se da naše okruženje prilagodimo prema svojim potrebama.

Ukoliko Vam je dosadila monotonija zidova uradite nešto drugačije. Pošto oni zauzimaju najveći deo prostora promena na njima će biti najprimetnija.

Toplotna energija se u najvećem delu gubi preko zidova, čak do 35%. To je jedan od razloga zašto se ljudi odlučuju na njihovo izolovanje. Velika prednost izolacije je u uštedi na troškovima grejanja koje može biti i do 30%, ali i u tome što se štite zidovi od pojave buđi do koje dolazi zbog kondenzovanja vlage na unutrašnjim stranama zidova.

Veliku ulogu igra materijal koji se koristi prilikom izolacije, kao i stručnost majstora koji postavlja izolaciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stiropor je materijal, koji se već dugi niz godina izdvojio kao najbolji za izolaciju na krovovima, zidovima i podovima.

Na našem podneblju najzastupljeniji je stiropor debljine 5 cm koji se trenutno može kupiti po akcijskoj ceni od 189,90 dinara/m2 u svim Ogrevovim maloprodajama. Pored debljine od 5 cm u ponudi je i od 8, 10 i 12 cm. Novo u ponudi je grafitni stiropor koji za dva centimetra zamenjuje standarni stiropor (npr. standrni od 10 cm zamenjuje grafitni od 8 cm). Grafitni stiropor je u termoizolacionim karakteristikama bolji od standardnog.

gips-stiropor

Izolacija se može postaviti sa spoljašnje strane zidova, i na taj način zidovi se iznutra greju i zadržavaju toplotu unutar prostorije koja se zagreva. Isto tako se može postavljati sa unutrašnje strane i to uglavnom postavljaju oni koji žive u stanovima.
Ukoliko je potrebno pregraditi neku prostoriju ili osvežiti stari zid i izravnati ga koristite gipsane ploče koje mogu biti vodootporne i klasične debljine 9 mm dimenzije 1,2×2 m i debljine 12 mm dimenzije 1,2×2,6 m.

gips-stiropor-002

Sve ovo, ali i mnogo više možete pronaći u maloprodajama Ogreva.

Lazarevačka bb, Zrenjanin 023 563 120
Želežnička bb, Zrenjanin 023 563 240
Maksima Gorkog 30, Melenci 023 731 518

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh