I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi donirali ogrev za 100 socijalno najugroženih porodica

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar”, uspešno je završena. PerSu marketi su od svake kupovine ostvarene u periodu od 1. do 31. oktobra, donirali po 1 dinar i na taj način uspeli da prikupe preko milion i po dinara za kupovinu ogreva za 100 najugroženijih porodica.

topli dinar cover

Podela ogreva porodicama, počela je 1. novembra i trajala je do polovine novembra, nakon čega je 100 porodica na teritoriji Vojvodine obezbeđeno ogrevom, kako bi hladne zimske dane koji nam predstoje, dočekali spremno.

topli dinar podela ogreva

CILJEVI AKCIJE „TOPLI DINAR”

Akcija „Topli dinar” organizovana je kako bi se pomoglo i doprinelo društvenoj zajednici, kroz direktnu i prevashodno transparentnu pomoć najugroženijima. Vrednosti ove akcije prepoznate su od strane prijatelja akcije, kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria Oil, koje su podržale akciju i na taj način istakle važnost brige o društvu i našim sugrađanima.

topli dinar podela 1

Humanitarnu akciju „Topli dinar”, PerSu marketi uspešno realizuju sada već tradicionalno treću godinu zaredom. Zaključno sa ovom godinom, ukupno 300 porodica na teritoriji Vojvodine, obezbeđeno je ogrevom za celu zimu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Zahvaljujemo se svim potrošačima i poslovnim partnerima koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar” i pomogli nam da ove zime svima bude toplo – poručuju iz PerSu marketa.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh