I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Topla i udobna obuća za dečija stopala u hladnim danima

Dolaze hladni dani za dečjia stopala, ali Robna kuća Shopping Family se pobrinula da im i po hladnom vremenu bude toplo i udobno.


Konačno su došle na red duboke cipele i čizme, koje su ove sezone najatraktivniji modeli u novoj kolekciji.

Koje su cipele najbolje za vaše dete?

Veoma je važno da dečija obuća bude udobna i da na adekvatan način podržava zdravo formiranje stopala u periodu intenzivnog rasta.

Cipele za decu treba da budu napravljene od prirodnih materijala, mekane i elastične ,kako bi stopalima pružile ravnotežu. Cipela ne sme da steže stopalo, a na vrhovima prstiju mora da bude dovoljno široka da bi se dete komotno kretalo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sa dobrim čizamama nema zime.

Duboke cipele su odličan izbor za svakodnevne aktivnosti. Cipele koje možete kupiti u Robnoj kući Shopping Family, deca mogu nositi po vejavici ili kiši, upravo zbog toga što će im pružiti najbolju zaštitu od lošeg vremena .

Da deci kiša ne može ništa!

U vreme kada su nam kišni dani prilično prisutni, gumene čizmice su neizostavan deo naših cipelarnika. Ne možemo da promenimo vreme, ali možemo da mu prkosimo veselim bojama i suvim nogama.

Oni uspešno rasteruju i najtmurnije oblake.


Omogućavaju beskrajnu radost mališanima, jer donose sigurnost prilikom šljapkanja po blatnjavim baricama.

Za zimsku sezonu Robna kuća Shopping Family ima modele, koji mogu da zadovolje sve potrebe: od čizmica za sneg, čizama sa krznom … koje dozvoljavaju stopalu da diše i daju visoku otpornost od prodiranja vode.

Pretražite veliku ponudu cipela i čizmi u Robnoj kući Shopping Family i obradujte vaše mališane.RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh