I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Tomaševački letnji omladinski festival postaje brend

Tomaševački letnji omladinski festival (TLO fest) održaće se u petak, 22. juna na tomaševačkom rukometnom igralištu, a ulaz će biti besplatan.

Ove godine, pored učešća  skoro dvostruko više bendova nego prošle godine, festival dobija i međunarodni karakter učešćem kultnog hrvatskog sastava Hladno Pivo. Pored njih, publika će imati priliku da uživa u nastupima, svima dobro poznatih, domaćih imena: Eyesburn, Marčelo & Filteri/Iskaz i Proleće, Hype, i dva zrenjaninska benda Otkazan Let i Hazy Lazy.

– Festival počinje u 18:30, nastupom Otkazanog leta, koji će trajati do 18:50 časova, kada je predviđeno da počne sa svirkom Hype. Od 19:45 publika će imati priliku da posluša bend Proleće, a od 20:45 kreće udarni deo festivala nastupom Marčela& Filteri/Iskaz. Eyesburn će nastaviti dobru atmosferu od 22 časa, a Hladno pivo, koje verovatno većina željno iščekuje, sa svojim nastupom počinje u ponoć. Nakon njih festival se završava nastupom benda Hazy Lazy – istakla je Bojana Begović, PR festivala, pozivajući sve zainteresovane da dođu na festival u petak.

Kako je najavila, radi se na tome da već sledeće godine TLO fest bude dvodnevna manifestacija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Očekujemo dobru atmosferu, kao što je to bilo i na prvom TLO festu kada je festival posetilo oko hiljadu ljudi. Ovo je, zapravo, uvertitra za Svetsko prvenstvo u šorama, a naša ideja je da mladi koji dođu u Tomaševac, u periodu između TLO i Šora, tu i ostanu i to je plan koji planiramo da razradimo do sledeće godine – rekla je Begovićeva.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh