I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

TOČAK AUTO: Nagrada od 600 evra za pronalaženje automehaničara

Odliv mozgova je na Baklanu postao trend. Sve je teže naći kvalitetan stručni kadar uprkos svim radnim povoljnostima koje se nude.

Poslodavci primorani da se snalaze na razne domišljate načine i stoga smo i mi pribegli potrazi za kvalitetnim radnicima putem oglašavanja na društvenim mrežama i raznim drugim kanalima komunikacije, ali to svakako nije bilo dovoljno. Onda smo došli na ideju o nagradi. Svako ko nam pronađe kvalitetnog kandidata dobiće nagradu u iznosu od 600 evra, poručuju iz zrenjaninske kompanije Točak Auto.

 USLOV JE DA KANDIDAT BUDE SAMOSTALAN I IMA VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO

Zainteresovani za poziciju automehaničara i autolimara mogu i sami sebe prijaviti, ponuda o nagradi svakako važi. Jedini uslov je da kandidat samostalan u poslovima koje je potrebno da obavlja i da ima višegodišnjeg iskustva.

Ovoga puta imamo sjajnu priču. Boba Bošnjak je prijavila svog supruga Jovana pre nekoliko meseci i garantovala za njega. S obzirom na to da se Jovan pokazao kao vrstan majstor i sjajan čovek, prošle nedelje smo pozvali Bobu kako bismo joj uručili nagradni ček u iznosu od 600 evra

Mnogo nam je bilo drago kad smo shvatili da Jovan i Boba očekuju prinovu za par nedelja i sigurni smo da će im ova nagrada dobro doći.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Školstvo u Srbiji ne prati potrebe privrede za određenim profesijama, a neophodno je da se proizvode obrazovni profili koji su u deficitu, a koji bi bili gotovo sa sigurnim zaposlenjem nakon završetka školovanja. Bitno je da se nastavni programi prilagode kako bi odgovarali onome što tržište rada traži. Podizanje ugleda zanatskih profesija poput automehaničara, autolimara, farbara, bravara od krucijalnog je značaja, jer su to sada, a tek će biti poslovi koji su dobro plaćeni i traženi. Automobilska industrija se iz dana u dana sve više razvija i napreduje, a ono što se od automehaničara očekuje je da pre svega voli automobile i da stalno prati nove trendove, da se informiše se o novinama na automobilskom tržištu i da bude voljan i spreman na stalnu edukaciju.

Naša je ideja da u bliskoj budućnosti učinimo sve kako bismo pomogli školstvu u formiranju smera za automehaničara na teritoriji grada Zrenjanina. Nadamo se da će to uroditi plodom i da će biti velikog odziva, poručuju iz firme Točak Auto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh