I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Prijavite svoje mališane na vašar za male trgovce u etno selu Tiganjica

Po drugi put ove godine klinci i klinceze iz Zrenjanina i okoline imaće priliku da uživaju u čarima zimskog vašara kao i da se kroz druženje sa vršnjacima, a u pratnji roditelja oprobaju u jednoj od omiljenih dečiji igrara, prodaji na tezgi, one robe koju sami naprave u okviru manifestacija koja nosi naziv „Tiganjica vašarica“.

tiganica-vasarica-2

Prva Tiganjica Vašarica / razdragani mališani u etno selu

Pod nazivom Tiganjica Vašarica, ova manifestacija koja polako pretenduje da postane tradicija održaće se 10.  decembra 2016.godine  sa početkom u 12h u etno selu „Tiganjica“, (kod restorana Trofej, na beogradskom putu)

tiganjica-vasarica-8

TIGANJICA VAŠARICA – MANIFESTACIJA NA KOJOJ KLINCI UŽIVAJU

– Svi znamo koliko deca uživaju kada se nađu u ulozi prodavca koji ima svoju tezgu, takođe znamo koliko su kreativna i koliko svojim prstićima umeju da naprave fenomenalne stvari. Naša je zamisao da njihov talenat objedinimo u jednom zimskom druženju i da ih kao stariji podržimo na putu tako što ćemo im sa osmehom kupiti sve ono što su nam sa puno iskrenosti i ljubavi napravili i postavili na svoju tezgu, pojašnjava Dunja Ostojin, organizatorka ove dečije manifestacije.

tiganjica-vasarica-5

Duž etno sela Tiganjica, biće postavljene šarene Božićne tezge koje čekaju proizvode mališana, ali i puno starijih kupaca.

UKRATKO O PRAVILIMA

 • Prijavljivanje za učešće je besplatno.
 • Na Tiganjica Vašarica manifestaciji mogu učestvovati deca od 5 do 10 godina.
 • Na jednoj tezgi može biti maksimalno četiri „mala prodavca“.
 • Svaki tim dobija svoju tezgu, nakon što roditelji, vaspitači ili neko od nadzornika za istu izvrše prijavu putem e-maila
 • Maksimalna cena na Tiganjica Vašarici za jedan proizvod može iznositi 200 dinara.
 • Sav zarađen novac dečica nose sa sobom
 • Svaki tim prijavljuje svoje ime koje i na tezgama treba biti vidljivo
 • U kutiji koja će biti na transparentnom mestu, dečica bi od zarađenog novca trebalo da doniraju, neki simboličan iznos (apsolutno je anonimno i nema minimalne niti maksimalne vrednosti), a sav sakupljen novac biće dodeljen humanitarnoj ustanovi koju će na kraju manifestacije, nasumice, u zatvorenoj kugli izvući vodiljtelj programa.

Napomena: Sitna donacija svakako da nije obavezna, ali ne zaboravimo da je nečije vrlo malo, nekome mnogo veliko, poručuju organizatori.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ANĐELKA PRPIĆ I NJEN SIN JAKŠA SE SPREMAJU ZA VAŠAR

Poznata glumica biće voditelj programa na vašaru za mališane. U međuvrenemu postavila je na svoj Instagram profil video snimak na kom se vidi kako ona kiti jelku, dok se njen sin Jakša priprema robu za predstojeći vašar kod Zrenjanina.


Andjelka Prpic

Voditelj programa glumica Anđelka Prpić.

tiganjica-vasarica-7

O ROBI KOJA SE MOŽE PRODAVATI

Na tezgama se može naći roba koja podrazumeva sve što asocira na božićnu eufuoriju. Sve ukusne stvari koje naše bake rado mese kiflice, štrudle ili kolače, ali biće prilike da se dokažu i bake koje vole da štrikaju kape, rukavice. šalove ili bilo šta drugo što mogu da naprave i pomognu svom malom prodavcu.

Takodje kreativne majke, mogu pomoći svojim klincima oko izrade novogodišnjih čestitki, ukrasa, svećica, magneta, teglica, šoljica i drugih novogodišnjih đakonija.

tiganjica-vasarica-6

– Našom unikatnom manifestacijom želeli smo da ukažemo dečici ali i odraslima koliko je bitna humanost na delu ali svakako je prioritet druženje i razvijanje menadžerskog duha kod naših najmlađih, dodala je Dunja Ostojin, organizatorka manifestacije.

U Tiganjca Vašaricu biće uključene brojne predškolske ustanove i osnovne škole nižih razreda, kao i brojne humanitarne organizacije iz više gradova Srbije.

tiganjica-vasarica-3

Na tezgama je bilo razne lepe robe

TIGANJICA VAŠARICA PRIJAVE

tiganjica-vasarica

Pozivamo roditelje da prijave svoje mališane na vreme. Prošle godine je nažalost veliki broj mališana ostao bez tezge usled velikog interesovanja, pojasnili su organizatori.

Isključivo putem email adrese manifestacije ninaostojin@gmail.com prijavite svoje mališane već danas. Pomozite klincima i klincezama da oforme tim i oduševe sve goste vašarice ponudom na svojoj tezgi.

Dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona 064.03.02.445 u periodu od 11 do 17h.

Prijave su uvažene onog trenutka kada se za istu dobije potvrda o odgovoru na email.

Najnovije informacije o manifestaciji pratite putem zvanične fejsbuk stranice etno sela Tiganjica i restorana Trofej.

Više o ovom turističkom kompleksu pogledajte ovde.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh