I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

PerSu marketi prijatelji dečijeg vašara „Tiganjica Vašarica”

Dečiji vašar, pod nazivom „Tiganjica Vašarica”, po treći put zaredom održan je u restoranu  „Trofej”, koji se nalazi u sklopu banatskog etno sela  „Tiganjica”. PerSu marketi podržali su održavanje, sada već tradicionalne dečije manifestacije, koju je posetilo i aktivno učestvovalo skoro 1000 mališana svih uzrasta kao i njihovih roditelja.

Tiganjica Vašarica

Mališani su se kroz druženje sa vršnjacima u pratnji roditelja oprobali u jednoj od omiljenih dečijih igara, prodaji na tezgi i to one robe koju su sami napravili ili su im tome pomogle majke ili bake. Na Vašarici se prodavalo bukvalno sve, čokoladice, bombonice, lizalice, kolačići… ponuda je bila više nego šarena, a cene SuPer.

Tiganjica Vašarica 2

SuPer zabavni vašar, otvorila je pevačica Nevena Božović, uz prisustvo više medijski poznatih ličnosti.

Mali trgovci su se povezali i time je ova naizgled bezazlena dečija igra prerasla je u nešto više, jer su se prikupljena sredstva uplatila u humanitarne svrhe. Kreativnost i trud mališana, PerSu marketi nagradili su novogodišnjim paketićima, jer dobro ide u krug.

Tiganjica Vašarica 3

Ponosni smo na naše male trgovce i što smo deo njihove humanitarne misije. Nadamo se da će ovo prijateljstvo postati tradicionalno i naše, nama vredno – poručuju iz PerSu marketa.

Tiganjica Vašarica 4

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh