I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Testenine s potpisom „made in Zrenjanin“ – Buongiorno

Ukoliko niste probali izvrstan ukus Buongiorno testenina, u narednih nekoliko minuta slikom i pričom vas vodimo u magični svet testenina od pravog Durum brašna. Sledeći vaš susret sa ovim proizvodom “made in Zrenjanin” biće u nekom od marketa, gde ćete „Buongiorno testenine“ vrlo brzo prepoznati. Evo i zašto…

Pasta-Buongiorno-made-in-Zrenjanin-07

Prvo pakovanje “Buongiorno testenina” pojavilo se na zrenjaninskom tržištu pre nekoliko meseci kao produkt porodične proizvodnje. Osnovna specifičnost koja je ove testenine izdvojila u tržišnoj ponudi, jeste upotreba originalnog Durum brašna koje se za potrebe ovog proizvoda uvozi iz Italije.

Šest različitih oblika – macaroni, tagliatelle, radiatore, fusilli, rezanci i flekice za supu morali su se još po nečemu razlikovati na prodajnim rafovima…

“Vrhunski kvalitet testenine zahtevao je vrhunsku ambalažu, i zato smo bili svesni da za Buongiorno brend moramo osmisliti nešto posebno”, kažu tvorci ovog proizvoda.

Ambalaža je čvrsta i dizajnirana je u skladu sa svetskim trendovima u proizvodnji testenina. Pri pogledu na ovo moderno i praktično pakovanje, dobićete asocijaciju na čuvene italijanske testenine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

taljatele buongiornoradijatori buongiorno

Iako pariraju kvalitetom, „Buongiorno testenine“ se cenom ne mogu porediti sa skupim uvoznim testeninama. Jedno „Buongiorno“ pakovanje košta manje 100 dinara, koliko će uskoro dostići i testenine u kesicama. Na svakoj kutiji nalaze se recepti za pripremu ukusnih pasti, salata i ostalih jela u koje se testenine od Durum brašna najbolje uklapaju.

Brašno koje se dobija od durum pšenice, testeninama daje delikatan ukus, a zbog povećane biološke vrednosti, sve je zastupljenije u zdravoj ishrani. I dok pričamo o zdravlju, ne treba zaboraviti podatak da su „Bungiorno testenine“ lišene holesterola.

Pasta-Buongiorno-made-in-Zrenjanin-08

Sjajno su rešenje za svakodnevne obroke, a ukoliko ih pripremite sa prelivima, mesom, povrćem, sirom ili morskim plodovima, budite slobodni i pozovite drage osobe da probaju nešto novo na svojim nepcima.

Ne treba zaboraviti da se u ugostiteljskim objektima za pripremu slasnih pasti koristi upravo “durum testenina” koja zadržava čvrstu formu i ne raskuvava se.

“Buongiorno testenine” će nas uskoro obradovati i novim ukusima paradajza i spanaća, a jedna vrsta će biti izrađena od integralnog Durum brašna.

Pasta-Buongiorno-made-in-Zrenjanin-05

Spremni smo za sledeći korak – potragu ovih testenina “made in zrenjanin” na rafovima trgovinskih lanaca poput „Gomexa“, u Zrenjaninu, Novom Sadu, naseljenim mestima, a nemojte se iznenaditi ukoliko ih zateknete u malim “komšijskim” radnjama!

S obzirom da „Buongiorno“ na italijanskom znači „Dobar dan“, imate pravi preduslov da i obrok koji pripremate bude dobar. Najbolji.
 
 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh