I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Termin u omiljenoj rođendaonici sada po EKSTRA ceni

Proslava rođendana nije lak zadatak, naročito onda kada je spisak zvanica poduži. Najčešći problem je prostor koji treba organizovati za slavljenika i društvo a onda i za odrasle goste. Kako u isto vreme zabaviti mališane i pružiti im nezaboravno druženje i na drugoj strani ugostiti njihove roditelje i rodbinu?

Rođendaonice koje u ponudi imaju i igraonicu za decu i deo za odrasle pokazale su se kao idealno rešenje.

Igraonica Greenfield je punih osam godina jedno od najtraženijih mesta za proslavu dečijih rođendana u Zrenjaninu. Svaki kvadratni metar ovog prostranog i moderno uređenog objekta pametno je iskorišćen. Trud koji je uložen da se napravi ovo malo carstvo za proslavu rođendana, primetan je na svakom koraku. Deo objekta namenjen najmlađim slavljenicima i njihovim drugarima pravo je mesto za dečije snove. Zidovi su prekriveni animiranim motivima iz bajki koji su ovom prostoru dali nestvarno lep efekat i toplinu. Ovde su smešteni veliki lavirint, penjalice, strunjače, kućica, bazen sa lopticama, mini tobogan. Garniture za sedenje su izrađene po meri najmlađih, pa u pauzi između igre, na ovom mestu se okupljaju da predahnu i počaste grickalicama. Tu je i najpopularnije mesto za fotografisanje – sada već čuvena slavljenička fotelja u kojoj se deca osećaju posebno.

U delu objekta za malo stariju decu, sve je urađeno sa puno ukusa i u modernom stilu. Specifični motivi na zidovima ove mini diskoteke savršeno su uklopljeni u dizajn i boju garnitura za sedenje, a oprema za karaoke show, stoni tenis, play room, deo su prograna koji deci garantuje nezaboravno druženje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored bajkovitog objekta, ovde nude i veliki izbor usluga koje se organizuju po želji i u dogovoru sa roditeljima. Na raspolaganju su animatori (klovn, mađioničar, Spajdermen, Elsa, džoker), profesionalni fotografi, brendirani baloni, oslikavanje lica (face painting), hrana i osveženje…

POSEBAN UGOĐAJ I ZA RODBINU I PRIJATELJE

Proslavu dečijih rođendana u ovom objektu pamte i odrasli gosti. Greenfield poseduje sopstvenu piceriju – restoran u kojoj gosti mogu da se opuste i druže dok se njihova deca zabavljaju u društvu animatora. Na raspolaganju je unutrašnjost picerije ali i omiljena, poznata ‘greenfield’ zastakljena bašta u kojima se služe vrhunski slani i slatki zalogaji.

U GREENFIELD SE SVI RADO VRAĆAJU

– „Greenfield“ je sa malim slavljenicima već osam godina. Preko 5000 organizovanih rođendana govore o tome da smo napravili priču koju su Zrenjaninci zavoleli. Oni koji svake godine proslavljaju rođendan svoje dece kod nas, ne vraćaju se bez razloga. Kažu da ovde vlada posebna euforija. Svaki slavljenik je za nas poseban. Vodimo računa o njihovim željama, o svim detaljima koji čine da se ‘rođendanci’, njihovi drugari, roditelji i rodbina osećaju posebno tog dana. Trudimo se da sve prisutne animiramo da učestvuju u rođendanu i da svako na svoj način bude deo uspomene malih slavljenika, kažu u Dečijoj igraonici i rođendaonici Greenfield u naselju Zeleno Polje.

SEPTEMBAR JE MESEC POPUSTA

Proslava rođendana u Greenfieldu je prilika da organizujete događaj koji će vaše dete zauvek pamtiti. Svi termini za proslavu rođendana sada su 5.000 dinara! Tu su i posebne pogodnosti za iznajmljivanje dela za stariju decu (diskoteke) kao i cele igraonice. Greenfield daruje GRATIS pice i sokove za decu.

Mimo termina u kojima se proslavljaju rođendani, Greenfield radi kao igraonica pa je sada igranje za decu u prisustvu roditelja potpuno BESPLATNO u periodu od 10 do 22h.

Zakažite svoj termin u bajkovitom Greenfield carstvu
069/554.85.74
060/554.85.74

Šumadijska 57, Zeleno Polje

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh