I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Jugolab: Novim terenskim vozilom od sada i na Vašoj kućnoj adresi

Medicinska laboratorija Jugolab ZR obaveštava sugrađane, ali i meštane okolnih mesta, da uz pomoć novog terenskog vozila nudi uslugu dolaska i na kućnu adresu svojih pacijenata.

Opremljena modernom tehnologijom, sa svojim mnogobrojnim stručnim kadrom i iskusnim osobljem, poštujući načela dobre laboratorijske prakse, Jugolab laboratorija postiže najviše ciljeve u domenu laboratorijske dijagnostike, a to su tačni i pouzdani rezultati.

Od sada, ukoliko vam je dete bolesno, ima temperaturu, terenskim vozilom stručno osoblje Jugolab laboratorije stiže do vašeg doma. Za ovu uslugu, potrebno je zakazivanje unapred na brojeve telefona: 023/315-03-84 i 023/315-03-85.

-Naša terenska služba, svojim vozilima, na rasploganju Vam je svakog radnog dana, u toku celog dana, uz potrebno zakazivanje 24h ranije (osim u hitnim slučajevima). Raspolažemo obučenim i kvalifikovanim osobljem za terenski rad, koje je spremno da odgovori na sve Vaše zahteve – poručuju iz JUGOLAB laboratorije.

Zaposleni u terenskoj službi obučeni su za pouzdan i efikasan terenski rad, poštujući procedure o njihovom adekvatnom sakupljanju, rukovanju, čuvanju i transportu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sve laboratorijske analize i u Zrenjaninu

jugolab zrenjanin

Laboratorija JUGOLAB je osnovana 14. aprila 2000. godine u Novom Sadu, a 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, registrovan za vršenje analiza iz oblasti hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije i patohistologije. Danas je JUGOLAB savremena laboratorija koja svojim radom odgovara najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima svojih korisnika.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u laboratoriji Jugolab koja se nalazi na adresi Dr Vase Savića 36b (preko puta bolnice Đorđe Joanović), putem telefona 023/315-03-85, kao i putem e-maila jugolabzrenjanin@mts.rs .

Radno vreme:

  • Radnim danima od 7.00 – 19.30 časova
  • Subotom od 7.00 – 13.00 časova.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh