I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Tech9 – Summer Workshop i ovog leta!

Pitali su nas mnogo puta od prošle godine, posle fantastičnog iskustva koje su imali učestvujući u letnjoj radionici u kompaniji Levi9 Technology Services u Zrenjaninu – hoće li takvih radionica biti ponovo?

Da, biće! I prijave su u toku: do 15. juna se možete prijaviti, a poziv se odnosi na sve vas koji biste voleli da leto provedete sa odličnom Levi9 ekipom u Zrenjaninu, sa kojom ćete steći nova znanja i moći timski da radite na zanimljivom projektu.

KADA I GDE SU RADIONICE: održavaće se od 9. jula do 31. avgusta 2018. godine u prostorijama kompanije Levi9 Technology Services (Kralja Petra I br. 2)

ŠTA ĆE SE DEŠAVATI: učiti, igrati, takmičiti! I dobiti vredan sertifikat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

GDE SE MOŽETE PRIJAVITI: http://tech9.rs/workshop.php

Ono što je potrebno za prijavu jeste poznavanje web tegnologija, osnovno poznavanje nekog od programskih jezika, znanje engleskog. Hajde! Broj učesnika je ograničen!

Prve nedelje se upoznajemo i dopunjavamo znanje iz programiranja i Java programskog jezika, zatim to znanje praktično primenjujemo kroz razvoj web aplikacije i upoznajemo se sa scrum metodologijom. Onda radimo, radimo, radimo, pa se odmeravamo sa drugim timovima i… osvajamo nagradu!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh