I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Taksisti apeluju na oprez : Kad pijete ne sedajte za volan

Zeleni Halo taksi i ove godine apeluje na sve posetioce Dana piva da ukoliko konzumiraju alkohol tokom manifestacije, nikako ne sedaju za volan, ali i za razumevanje prilikom odazivanja na pozive u pojačanom intenzitetu poziva tokom trajanja manifestacije.

Taksisti

NAJPRAKTIČNIJE I NAJBEZBEDNIJE TAKSIJEM

  • Ne dozvolite da Vam gužva u saobraćaju i otežano parkiranje, ali pre svega vožnja u alkoholisanom stanju, kazne ili saobraćajna nezgoda pokvare provod na Danima piva, budite odgovorni prema drugima, ali i prema sebi, te posle koje čašice više nikako ne sedajte za volan. Cena taksi prevoza u gradu je zaista izuzetno niska da bi zbog 100 ili 200 dinara bilo ko rizikovao, istakli su vozači iz Zelenog halo taksija.

Iz ovog taksi udruženja ističu da su se kao najveći taksi prevoznik u gradu potrudili da svakom sugrađaninu obezbede vozilo u što kraćem vremenu na željenoj adresi uprkos velikom intenzitetu poziva tokom manifestacije.

BUDITE STRPLJIVI

  • Savetujemo Vam da nas na vreme pozovete i da u slučaju ponuđenog vremena koje je veće od 5 minuta do dolaska vozila, recimo maksimalno 10 minuta prihvatite ponuđenu realnu minutažu zbog gužve u saobraćaju i velikog broja poziva koje dobijamo tokom Dana piva, a mi ćemo se potruditi da je ispoštujemo. Pojačali smo dežurstva i pokušaćemo da odgovorimo na svaki vaš poziv, dodao je Igor Prvulov iz Zelenog halo taksi udruženja

Broj telefona je 023.588.888

Takođe možete pogledati i uputstvo za pozivanje vozila ovog udruženja putem mobilnih aplikacija za Android i Iphone pametne telefone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh