I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Postanite deo I-Taxi tima, najstarijeg privatnog prevoznika u Zrenjaninu

Uvažavajući potrebe svojih korisnika i zbog sve veće potražnje, rukovodstvo I-Taksija je odlučilo da otvori mogućnost da samostalni taksisti, kao i zainetresovani za rad kao taksisti, sa svojim vozilima upotpune redove najstarijeg privatnog prevoznika u Zrenjaninu.

TAKSI POSAO

Imajući u vidu kvalitet pruženih usluga na koji su korisnici usluga I-Taksija navikli, ovu mogućnost imaju svi zainteresovani za bavljenje taksi prevozom čija se vozila svrstavaju u „C” klasu ili višu. Svim zainteresovanima će biti pružene usluge u skladu sa potrebama.

Za one koji započinju posao taksiste, biće omogućena kompletna podršku pri započinjanju posla (obuka, pomoć u administrativnom delu, instrukcije i pomoć pri odabiru opreme, instrukcije i pomoć za brendiranje vozila), dok se svima u toku rada nudi pomoć pri odabiru servisa po najpovoljnijim uslovima, kao i nabavka pogonskih goriva i delova za vozila po povlašćenim uslovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Broj telefona je verujemo svima poznat kao i adresa gde zainteresovani mogu dobiti više informacija poručuju –  iz I-Taksija.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh