I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uskoro u Zrenjaninu – ovlašćeni Apple kurs za programiranje (VIDEO)

Pametni telefoni danas predstavljaju normalan deo naše svakodnevice i gotovo da se ne odvajamo od njih. Jedan od najpopularnijih modela je svakako iPhone kompanije Apple. U ovom momentu iPhone koristi više od 700 miliona ljudi širom sveta, a ta brojka konstantno raste. Za samo nešto manje od mesec dana, 3. novembra, najnoviji model iPhone X biće pušten u prodaju. 

Zrenjaninci će imati priliku da nauče svetski izuzetno tražen i veoma dobro plaćen „zanat“

Ovo je prvi Apple smartfon koji će imati ekran od-ivice-do-ivice, što znači da na prednjoj strani praktično i nema neiskorišćene plastike. Dovoljno je da pogledate telefon da biste ga otključali, jer vas on prepoznaje, kamera je bolja nego ikada, a najnoviji procesor A11 ostavlja konkurenciju daleko iza sebe. Sve ovo garantuje još veće korišćenje iPhone telefona, samim tim i korišćenje aplikacija i povećanu potrebu za programiranjem istih.

SWIFT PROGRAMIRANJE

NEMA DOVOLJNO IOS PROGRAMERA

Aplikacije za mobilne telefone su danas svima potrebne, a mnoge kompanije ulažu velike resurse u njihovu izradu. Posebno je primetan porast interesovanja programera za Swift, programski jezik koji Apple sve više forsira. Sve navedeno dovodi do toga da na lokalnom, a posebno globalnom tržištu nema dovoljno iOS (mobilni operativni sistem kompanije Apple) programera.

Programski jezik Swift

Swift je projektovan godinama i došao je na tržište kao veoma zreo jezik sa zrelim okruženjem i pomoćnim alatima. Iako relativno mlad, već sada postoji mnoštvo materijala koji pokrivaju razne tehnike i scenarije korišćenja. On može omogućiti značajno brži i lakši razvoj iOS aplikacija i učenje razvoja za ovu platformu. Velika prednost je to što je veoma pregledan i konzistentan jezik (za razliku od ostalih) i lakši je za učenje. Donosi i novine koje značajno pomažu učenje kao što je koncept playground-a (alata koji daje mogućnost programeru da vidi rezultate svog rada dok kuca kod).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Samostalno učenje, teorijski – moguće, u praksi – teško

Slika učionice u Beogradu

Sve što Vam ikada može zatrebati negde je u dokumentaciji je napisano. Ipak programiranje je mnogo više od onoga što se može pročitati u svim dokumentacijama ovog sveta. Naime, programiranje podrazumeva sintezu znanja i usmerenje ka realizaciji projekata. U praksi, malo je ko samostalno uspeo. Uloga kvalifikovanog predavača je najčešće ključna u dostizanju uspeha.

Naučite Swift u ovlašćenom Apple trening centru u Zrenjaninu

Crossover” je ovlašćeni Apple i AVID trening centar, jedini u regionu koji to radi na način kako je to Apple projektovao i odobrio. Kurs se radi po Apple programu prilagođenom apsolutnim početnicima i traje dva semestra (četiri meseca). Svi polaznici dobijaju jedan od najskupljih zanata na svetu, kao i „Apple Certificate of Achievement“ za Apple evidenciju.

Realizuje se veliki broj praktičnih primera. Polaznici dobijaju i domaće zadatke kako bi se što više vežbali za „prave” aplikacije. Fokus je na praktičnoj primeni i rešavanju problema koji programera čekaju u praktičnom radu.

Obezbeđen Apple račuar svim polaznicima

Polaznici već tokom ranih modula bivaju upoznati sa tehnologijom koja je potrebna i dovoljna da bi se napravila aplikacija koja ispunjava uslove postavke na AppStore. Ipak, potrebno je savladati nešto više gradiva kako bi polaznik bio sposoban da pravi netrivijalne aplikacije koje mogu donositi novac.

Crossover je obezbedio i računare na kojima se radi u okviru kurseva, a obezbeđen je i pristup za obavaljanje vežbi u dogovorenim terminima.

Pogledajte kratak video o tome kako postati uspešan Swift programer

Za sve informacije, dodatna pitanja u vezi sa početkom kursa u Zrenjaninu, koji će se održavati u centru grada u prostorijama škole „Malac genijalac“ pošaljite email: info@crossover.rs ili telefonom: +381 11 30 38 710

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh