I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Svečano otvoren renoviran PerSu market u Novom Sadu

U četvrtak 5. jula, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Bulevar Kralja Petra I 7. Omiljeni SuPer komšija sada je u potpunosti sređen, kako bi svakodnevna kupovina u njemu bila prijatnija i ugodnija.

Na oko 150 m 2 prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 4.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova, a dve SuPer kase im omogućavaju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu. Na dan reotvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih
aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude se izdvaja odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Novom Sadu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu – Evropskom predstavnku kulture za 2021. godinu, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine – poručuju iz PerSu marketa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh