I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Rekordan broj zadovoljnih gostiju u svečanoj sali ˝Prestige˝

Mesto u kojem su mnogi naši sugrađani načinili prve zajedničke korake, svečana sala ˝Prestige˝ pripremila je iznenađenje koje će se dopasti mnogim Zrenjanincima – akcijske cene za svadbe i drugi tip proslava.

Rekordan broj gostiju je posetio svečanu salu Prestige od kojih je više od 150 mladenaca i slavljenika drugih vidova proslava su u pomenutoj sali proslavili svoje važne trenutke.

Mi uvek težimo ka tome da u našoj strani bude sve ˝pod konac˝ što je prepoznalo mnogo mladenica, slavljenika i generlno gostiju, a svemu tome svedoči njihova ocena, koja je čista petica, poručili su iz Prestige sale.

Mnogo zadovoljnih gostiju u Prestige sali

Kako iz Prestige sale navode, o svojim uspesima ne žele da pričaju oni već zadovoljni gosti i korisnici njihovih usluga.

Nekoliko primera komentara zadovoljnih gostiju i mladenaca

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Akcija u Prestige sali: Popust na preostale datume za svadbe i proslave

Već sada imamo zakazano preko 50 datuma za svadbe, te je ostalo još veoma malo slobodnih termina za vaše proslave, dodali su.

Za preostale termine se cene kreću već od 17 € po mestu i u tu cenu je uključeno  predjelo, corba ili supa, večera sa prilogom i pečenje, sa pićem u neograničenim količinama.

Prestige je prepoznatljiv po velikim svadbama sa salom kapaciteta od 450 gostiju, a pored toga ima i restoran za manje proslave.

 Za sve informacije o slobodnim datumima i rezervacijama treba pozvati broj telefona

062 / 14 – 24 – 655

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh