I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Optika Oko – Sve za vaše oči na jednom mestu

Optika Oko je prepoznatljiva po visokim standardima kvaliteta, tako da svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu i proizvode.

Individualni pristup, preciznost i kvalitet rada su najbolja preporuka.

U želji da svojim klijentima obezbedi kompletnu uslugu, Optika Oko, u saradnji sa Očnom ordinacijom „Helios 023“, pruža mogućnost obavljanja pregleda i izrade naočara na jednom mestu. (Očna ordinacija „Helios 023“ se nalazi neposredno pored Optike Oko).

Pošto je zdravlje očiju jedan od preduslova opšteg zdravlja i kvaliteta života, savetuje se da se oftalmološki pregled obavi jednom godišnje, jer je rano otkrivanje bolesti oka veoma važno za sprečavanja posledica koje one izazivaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored određivanja oštrine vida i propisivanja dioptrije, u Očnoj ordinaciji „Helios 023“ se može obaviti i merenje očnog pritiska, pregled očnog dna i prednjeg segmenta oka, određivanje širine vidnog polja, kao i snimanje žute mrlje i očnog živca i ultrazvučna dijagnostika.

U okviru Očne ordinacije „Helios 023“ rade i Kabinet za kontaktna sočiva i Kabinet za dečju oftalmologiju i strabizam (razrokost)

U nastojanju da prati potrebe svojih klijenata i uvek zadovolji njihova očekivanja, Optika Oko ima širok izbor dioptrijskih okvira, kvalitetnih dioptrijskih stakala i sve vrste kontaktnih sočiva.

S obzirom da su dioptrijske naočare lični proizvod koji, pored toga što omogućava jasan vid, na neki način određuje izled korisnika, u Optici Oko se velika pažnja posvećuje izboru dioptrijskog okvira.

U širokoj ponudi, posebno mesto zauzimaju okvri poznatih svetskih brendova Ray Ban, Vogue, Emporio Armani, Ralph Lauren, Arnette, Police, Guess...

Veliki izbor dečijih dioptrijskih okvira u veselim bojama zaokružuje ponudu.

Pravim izborom dioptrijskog okvira i kvalitenih dioptrijskih stakala sa najnovijom zaštitnim slojevima postiže se kristalno jasan vid i zaštita oka korisnika, a istovremeno naočare predstavljaju ukras na licu.

SUNČANE NAOČARE RAY BAN I RALPH LAUREN

Počasno mesto u Optici Oko zauzimaju originalni modeli sunčanih naočara Ray Ban i Ralph Lauren.

U optici Oko se uvek mogu dobiti sve informacije, saveti i preporuke u vezi sa korekcijom vida, izborom okvira i vrstama dioptrijskih stakala ili kontaktnih sočiva.

OPTIKA OKO

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2

Telefon 023 511 872

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh