I love Zrenjanin

  • Univer export
  • agencija dane
Marketing Zrenjanin

Optika Oko – Sve za vaše oči na jednom mestu

ZrBizNet

Optika Oko je prepoznatljiva po visokim standardima kvaliteta, tako da svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu i proizvode.

Individualni pristup, preciznost i kvalitet rada su najbolja preporuka.

U želji da svojim klijentima obezbedi kompletnu uslugu, Optika Oko, u saradnji sa Očnom ordinacijom „Helios 023“, pruža mogućnost obavljanja pregleda i izrade naočara na jednom mestu. (Očna ordinacija „Helios 023“ se nalazi neposredno pored Optike Oko).

Pošto je zdravlje očiju jedan od preduslova opšteg zdravlja i kvaliteta života, savetuje se da se oftalmološki pregled obavi jednom godišnje, jer je rano otkrivanje bolesti oka veoma važno za sprečavanja posledica koje one izazivaju.

Pored određivanja oštrine vida i propisivanja dioptrije, u Očnoj ordinaciji „Helios 023“ se može obaviti i merenje očnog pritiska, pregled očnog dna i prednjeg segmenta oka, određivanje širine vidnog polja, kao i snimanje žute mrlje i očnog živca i ultrazvučna dijagnostika.

U okviru Očne ordinacije „Helios 023“ rade i Kabinet za kontaktna sočiva i Kabinet za dečju oftalmologiju i strabizam (razrokost)

U nastojanju da prati potrebe svojih klijenata i uvek zadovolji njihova očekivanja, Optika Oko ima širok izbor dioptrijskih okvira, kvalitetnih dioptrijskih stakala i sve vrste kontaktnih sočiva.

S obzirom da su dioptrijske naočare lični proizvod koji, pored toga što omogućava jasan vid, na neki način određuje izled korisnika, u Optici Oko se velika pažnja posvećuje izboru dioptrijskog okvira.

U širokoj ponudi, posebno mesto zauzimaju okvri poznatih svetskih brendova Ray Ban, Vogue, Emporio Armani, Ralph Lauren, Arnette, Police, Guess...

Veliki izbor dečijih dioptrijskih okvira u veselim bojama zaokružuje ponudu.

Pravim izborom dioptrijskog okvira i kvalitenih dioptrijskih stakala sa najnovijom zaštitnim slojevima postiže se kristalno jasan vid i zaštita oka korisnika, a istovremeno naočare predstavljaju ukras na licu.

SUNČANE NAOČARE RAY BAN I RALPH LAUREN

Počasno mesto u Optici Oko zauzimaju originalni modeli sunčanih naočara Ray Ban i Ralph Lauren.

U optici Oko se uvek mogu dobiti sve informacije, saveti i preporuke u vezi sa korekcijom vida, izborom okvira i vrstama dioptrijskih stakala ili kontaktnih sočiva.

OPTIKA OKO

Optika Oko se nalazi u Zrenjaninu, ulica Karadžićeva 2

Telefon 023 511 872

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh