I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sve za leto 2019. u Robnoj kući Shopping Family

Sezona godišnjih odmora uveliko je počela. Svi uveliko planiramo godišnji odmor, bilo da putujemo negde ili ostajemo da uživamo na Gradskom bazenu ili Peskari.

Iako vam se u prvom trenutku čini da vam ništa ne treba, osim da se dokopate plaže, ipak su vam potrebne i neke sitnice.

Sve neophodne stvari za savršen odmor možete naći po povoljnim cenama na jednom mestu – u Robnoj kući Shopping Family.

1. PEŠKIR

Bilo da volite da se izležavate na pesku ili šljunku ili ste, komformista, pa ste ipak za izležavanje na ležaljci, u svakom slučaju peškir će vam trebati, a posebno kada izađete iz vode.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

2. NAOČARE ZA SUNCE

Ukoliko ne želite da dobijete bore, suze vam oči kada gledate ili pak želite da sakrijete pogled, naočare za sunce bi takođe trebale da se nađu na vašoj listi obaveznih aksesoara.

3. ŠEŠIRI

Takođe, aksesoar, koji ima možda i najvažniju ulogu jer čuva glavu. Najbolje je odabrati model, koji je svetle boje i od prirodnog materijala. I naravno da čini lep ukras za glavu.

4. VELIKA TORBA

Čak i kada je izbor torbe za plažu u pitanju, žene vole da je uklope uz svoj stil. Prilikom kupovine torbe za plažu povedete računa da ona bude dovoljno velika kako bi vam u nju stale sve potrebne stvari.

5. PAPUČE

Najbitnije je da vam obuća za ovu priliku bude udobna. Papuče su svakako mnogo praktičnije od sandala jer se brže i lakše obuvaju i izuvaju, ali izbor je samo vaš.

6. KUPAĆI

U Robnoj kući Shopping Family imate neverovatan izbor kupaćih kostima. Kupite odmah i rezervni, jer nije baš zdravo i nije preporučljivo da se mokar kupaći suši na telu.

7. SET IGRAČAKA ZA PLAŽU

Dečiji setovi za plažu, koji se najčešće sastoje od kofe za plažu, grabuljica i modlica omogućiće klincima da grade kule od peska. Plastične igračke će upotpuniti uživanje Vaših mališana na plaži ili na izletu .

8. REKVIZITI ZA PLIVANJE

Ukoliko ste se odlučili za godišnji odmor na moru, sigurno će vam plivanje zauzeti najviše vremena. Zato je Važno da ponesemo rekvizite za plivanje.

I to: gume, naočare za plivanje, kapa za plivanje, peraje, čepiči za uši… Sve to možete nabaviti u Robnoj Kući Shopping Family.

9. SUNCOBRANI I LEZALJE ZA PLAZU

10. BAZENI I OPREMA ZA BAZENE

Kada dođe lepo vreme svi jedva čekamo da se bućnemo u neki bazen i da uživamo. Izaberete najbolji bazen, po najboljoj ceni koji će odgovarati Vašim potrebama u Robnoj kuci Shopping Family.

Bazeni za dvorišta, oprema za bazene, filter pumpe i još mnogo toga možete naći u Robnoj kući Shopping Family.

Nadamo se da će vam ova lista biti od koristi. Ako ipak nešto i zaboravite, nemojte se sekirati. Robna kuća Shopping Family se nalazi u centru (zgrada Vojvođanske banke) i radi svih sedam dana u nedelji.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh