I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sve za decu i bebe u jednoj prodavnici (VIDEO)

Punih 17 godina prodavnica bebi i dečije hrane, opreme i garderobe „Milupino“ na usluzi je porodicama od rođenja deteta pa skoro do završetka osnovne škole.

Čak i pre rođenja, „Milupino“ zajedno sa budućim roditeljima priprema sve neophodne uslove za rođenje beba.

milupino

Čest je slučaj da mladi bračni parovi koji nemaju prethodno iskustvo u roditeljstvu, dođu u „Milupino“ radnje i tu dobiju prve savete. To je momenat početka dugogodišnjeg međusobnog poverenja „Milupina“ i roditelja koje traje sve dok njihova deca ne dostignu četrnaest godina.

Trudnice ovde dolaze u poslednjim mesecima drugog stanja da se pripreme za dolazak bebe, kupe neophodnu opremu i garderobu. Nakon rođenja bebe, roditelji se ovde snabdevaju artiklima – od pelena, kolica, krevetaca, garderobe, do hrane za bebe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zahvaljujući neprestanoj komunikaciji sa svim velikim dobavljačima u Srbiji, u tri „Milupino“ radnje stižu najsavremenija i najmodernija dečija kolica, hodalice, krevetci, hranilice.

Kada je reč o garderobi, u „Milupinu“ insistiraju na robi domaćih proizvođača koji imaju kvalitetne proizvode izrađene od isto tako kvalitetnog pamuka.

Težište njihovog rada jesu deca, ali se nijednog trenutka ne zaboravljaju roditelji. Svesni vremena u kojem živimo, u prodavnicama „Milupino“ vode računa o finansijskim mogućnostima kupaca. Svakog meseca proizvodi iz određene grupe artikala prodaju se sa odličnim, primamljivim popustima.

Njihove tri radnje nalaze se na lokacijama Koče Kolarova 29, Laze Kostića 5, i Aviv park Zrenjanin koji smo obišli i zabeležili sve njihove artikle:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh