I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Svakom kandidatu Euro Starta trening na NAVAK – u

Zrenjaninska auto škola Euro Start je jedna od samo pet auto škola u Srbiji, koje su sa Nacionalnom Vozačkom Akademijom (NAVAK) potpisale ugovor o poslovno tehničkoj saradnji.

euro-start

O motivima i konkretnom značenju ovog ugovora razgovarali smo sa Mišom Hromčikom, vlasnikom ove auto škole:

– Od sada, svakom našem kandidatu B kategorije, kada položi vozački ispit sufinansiramo kurs bezbedne vožnje na Navak – u, Naime, menadžment Navak – a je na osnovu svojih kriterijuma kontaktirao nas i ponudio nam ovaj vid saradnje, imajući u vidu naše aktivnosti u prethodnom periodu. Kako smatramo da je ovakvo iskustvo neprocenjivo za mlade vozače i da će stečeno znanje u auto školi značajno unaprediti uvežbavanjem reakcija na situacije, koje u redovnoj obuci nisu mogli imati, odlučili smo da obezbedimo svim našim kandidatima ovaj kurs.

euro-start

Ulaganje u sigurniju budućnost

– Naravno da to nisu mala ulaganja, međutim dosadašnja istraživanja MUP-a i DDOR-a pokazala su da u prethodne dve godine sprovođenja ovog programa, posle edukacije mladi nisu izazvali ni jednu jedinu nezgodu, a da su u onim nezgodama gde nisu bili krivci učestvovali čak 52 odsto manje nego oni koji nisu pohađali kurs.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

navak-eurostart

Dakle posle ovakvih rezultata u prethodne dve godine, odlučni smo da svest I kvalitet obuke mladih vozača podignemo na još veći nivo – kaže Hromčik.

Kandidati Euro Starta su nedavno imali priliku da provedu jedan dan na NAVAK – u, a ovde možete pročitati kako je to izgledalo.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh