I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Svakog petka, novi SuPer recept i vodič za kupovinu

Pre tri sedmice, na portalu I love Zrenjanin pokrenut je novi serijal “Banatskog kuvara”. U saradnji sa domaćim trgovinskim lancem  PerSu, čitaocima ćemo svakog petka plasirati po jedan SuPer recept.

Do sada su objavljena tri recepta, i reakcije su sjajne.

– Za ovakav sadržaj uvek postoji interesovanje.  Trudimo se da budemo realni u kreiranju sadržaja i da predlažemo one recepte koji su bliski ovom podneblju i navikama naših ljudi, a opet modernizovani i drugačiji. Tokom prethodne tri nedelje objavili smo tri odlična SuPer recepta za Saher tortu, Pitu sa tikvicama i sirom i fantastičnu Gužvaru sa pomorandžom. Ono što je vrlo važno, biramo takve recepte koji su prilagodljivi svakoj domaćici, bez obzira na isksutvo koje ima. Vreme je takođe veoma bitan facktor, pa se i sa te strane trudimo da recepti budu što ukusniji, a jednostavni, poručuju iz “PerSu” marketa.

Novina koja će od 8.3.2019. biti uvedena u okviru recepta, jeste i informacija o ceni namirnica odnosno sastojaka za svaki recept. Na taj način, čitaocima će planiranje ručka biti dodatno pojednostavljeno, jer će odmah moći da predvide i koji im je budžet potreban za određeno jelo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svakodnevno brinemo da našim potrošačima pružimo ugodnu i prijatnu kupovinu svega što im je potrebno i da opravdamo njihovo poverenje. Upravo zato i kroz ove recepte i “Banatski kuvar” preporučujemo proizvode naših robnih marki, koje pre svega odlikuje dobar kvalitet, a mogu se kupiti po izuzetno povoljnim cenama, kažu u „PerSu“ marketima.

Sve SuPer recepte potražite OVDE

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh