I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Svakodnevno odlične cene pića – voda HITNo1 uz kupon još povoljnija

U aktuelnoj mesečnoj akciji maloprodaja Valor, dominira brend HITNo1.

Ovaj brend postao je prepoznatljiv po čistoj izvorskoj vodi koja nastaje u srcu planine Golija.

U svim objektima Valora ova voda dostupna je kao negazirana u pakovanju od 2 i 6l, gazirana u amabalaži od 2l,a u ponudi su i sokovi Orange i Cola od 2 litra.

Na aktuelnom lifletu koji je građanima Zrenjanina dostavljen na kućne adrese, nalazi se kupon koji obezbeđuje kupovinu HITNo1 vode od 6 litara po ceni od 63,90 dinara. Ako se uzme u obzir da cene pojedinih voda prelaze i 100 dinara, onda je jasno da se ovog meseca na kupovini vode može dosta uštedeti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored toga, novi liflet sadrži bogatu ponudu svih ostalih proizvoda koje Valor svakodnevno nudi – od gaziranih, negaziranih sokova, energetskih pića, piva, vina, do grickalica omiljenih svim generacijama.

Posebno se izdvaja piće Van Pur Malt, vrhunski bezalkoholni napitak od ječmenog slada i hmelja. Sada se prodaje po izuzetnoj ceni od 59,90 dinara.

Zbog kvalitetne sadržine, ovaj napitak je omiljen celoj porodici, a budući da ne sadrži alkohol, dopašće se i deci. Interesantno je da ga u inostranstvu mahom koriste sportisti koji uvek tragaju za brzom i efikasnom dopunom energije.

Ne treba zaboraviti da se u Valoru može kupovati na odloženo plaćanje od 60 dana.

Sve aktuelne ponude, mesečne i vikend akcije pratite na www.valor.rs.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh