I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aldebaran

Svako peto sunčanje čokoladnim lampama – gratis

Septembar je period kada leto izmiče, a sa jakim uticajem sunčevih zraka povlači se i prirodno preplanuo ten koji uglavnom „napazarimo“ na letovanju. Ovo naročito teško pada pripadnicama lepšeg pola s obzirom da preplanuli ten stvara efekat vitalnije, elastičnije kože, izraženi kapilari su manje vidljivi pa je čak i celulit vizuelno ublažen.  U pomoć vrlo efikasno priskaču moderni solarijumi najnovijih generacija koji imaju takozvane „čokoladne“ lampe. Na već postojeću boju kože, ove lampe  dodaju savršenu toplu nijansu. Ranije su bile popularne obične lampe jednako dobre po intenzitetu tamnjenja, koje su davale bronzanu nijansu – a sada se prate svetski trendovi među kojima je upravo „čokoladni uticaj“.

U zrenjaninskom kozmetičkom salonu „Aldebaran“  svako 5 sunčanje čokoladnim  lampama je GRATIS.

Osobe koje jednom probaju da potamne kožu pod ovim ovim lampama, postaju naša stalna klijentela. Čokoladna boja se jednako lepo razvija i na koži koja ima već postignutu nijansu prirodnim sunčanjem, ali i na potpuno beloj koži kod koje uvek savetujemo adekvatnu dužinu trajanja sunčanja u solarijumu – kažu u „Aldebaranu“, tvrdeći da je ova inovacija u Zrenjaninu već mesecima hit, zbog čega se i sunčanje u solarijumu pojačano traži.

Prednost čokoladnih lampi jeste da daju ujednačeni ten celom telu i da pod njima koža ne može da  pocrveni kao što je to bio slučaj sa običnim lampama – pojašnjavaju kozmetičarke.

„Naravno, sve zavisi od toga koliko se sami čuvamo i pridržavamo saveta“ – kažu u Aldebaranu i podsećaju da korisnici solarijuma najčešće prave gešku kada za što kraće vreme žele da dobiju intenzivno preplanuo ten  i tada već u prvom sunčanju u solarijumu insistiraju na dugoj minutaži. Takvi postupci su šok za nepripremljenu kožu, naročito onu koja je suva. Zbog toga se u skladu sa prirodnim tenom kože daje preporuka minutaže za svaki tretman kako bi koža čokoladnu nijansu dobijala postepeno. Takođe, još jedna od grešaka jeste sunčanje sa šminkom na licu što se ne preporučuje jer neke supstance iz kozmetike mogu uticati na osetljivost kože pod uticajem UV zraka u solarijumu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kozmetički salon Aldebaran, TC Bagljaš kod nadvožnjaka

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-21h radnim danima, 10-16h subotom

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh