I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Suzana Mančić je baš ovoj klinici ukazala poverenje da brine o njenim očima

Nedavno je Očni centar Perfect Vision iz Subotice posetila nekadašnja dobro poznata loto devojka, voditeljka Suzana Mančić.

-Meni se oduvek dopadala Subotica i uvek se radujem kada dolazim ovde, jer imam tu puno prijatelja. Jako volim ovaj mentalitet, volim taj red, rad i disciplinu, što nama koji smo malo južnije nedostaje. Pri samom ulasku u Očni centar Perfect Vision, ostala sam zatečena veličinom samog zdanja, jako mi se dopada. Pogledala sam sve šta nude pacijentima i zaista sam impresionirana načinom rada, opremom kojom raspolažu i jako dobrom organizacijom, istakla je Suzana.

Izrazila je želju da uradi detaljan oftalmološki pregled, jer kako kaže, iako redovno kontroliše zdravlje svojih očiju, često ima probleme sa pucanjem kapilara, što joj s jedne strane predstavlja problem u poslu kojim se bavi, a sa druge strane uliva strah od ozbiljnijih posledica.

U sklopu oftalmološkog pregleda, izvršena je provera vidne oštrine na blizinu i daljinu, merenje očnog pritiska, pregled prednjeg i zadnjeg segmenta oka na biomiskroskopu, kao i OCT (optička koherentna tomografija) makule i glave vidnog živca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Moram da naglasim da ću uvek svoje poverenje dati lekaru koji je izašao iz dugogodišnje državne prakse. Vi kada radite samo u privatnom sektoru, ograničite se na nekoliko dijagnoza i nekoliko usluga, ali lekar koji je izašao iz državne bolnice taj je kuvan, baren i reš pečen! Zato mi se jako dopada saznanje da je dr Branka Ivošević 17 godina provela u državnoj bolnici, tako da je ovo samo njena nadgradnja. Veoma sam zadovoljna pruženom uslugom i ako Bog da zdravlja, u Suboticu ću dovesti svoju mlađu ćerku koja je slabovida. Čekamo da se završi rast i razvoj oka pa ćemo možda baš ovde uraditi tu operaciju kojom će napokon skinuti naočare, pa da svi mogu da vide te njene divne plave oči. – završila je Suzana, kao i uvek uz prepoznatljivi osmeh.

Ovom prilikom, Suzana je snimila i prilog za svoju emisiju „Suzanin izbor“, lifestyle video blog i TV emisije čiji je ona voditelj i zaštitno lice. Emisiju možete pogledati OVDE

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh