I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

SuPer rode stigle u Taraš

Pod pokroviteljstvom PerSu marketa u Tarašu je upriličena svečana proslava povodom povratka. Nakon Prvoja, u ovo banatsko selo poznatije kao Evropsko selo roda, stigli su Ivica i Marko.

Tom prilikom članovi udruženja “Taraške rode“ iskoristili su lepo vreme da sva gnezda, njih oko 40, obeleže metalnom tablom sa rednim brojem i crvenim srcem od stiropora sa ispisanim simboličnim imenima koja su dala deca, meštani ili pak članovi udruženja.

Taraškim mališanima iz OŠ “Svetozar Marković Toza“ pridružilo se 65 đaka OŠ “Bratstvo Jedinstvo” iz Vrbasa, te su svi zajedno  mogli da uživaju u obilasku sela i razgledanju gnezda.

Nakon šetnje usledile su edukativne i kreativne radionice, a zatim i dugoočekivani program u sali. U sklopu zvaničnog programa prikazan je kratak promotivni film o Tarašu i rodama. Predstavljen je rad organizacije “Čepom do osmeha”, a ono u čemu su mališani najviše uživali bila je SuPer predstava za decu, koju su PerSu marketi pripremili za male drugare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– PerSu marketi Vas pozivaju da u narednom periodu posetite Evropsko selo roda i upoznate se sa Prvojem i njegovim drugarima, navode u ovoj kompaniji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh