I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Optika Oko – Sunčane naočare sa dioptrijom (VIDEO)

Sa dolaskom lepog vremena sunčane naočare postaju aktuelne.

Osobe koje nose naočare za korekciju vida imaju mogućnost nošenja sunčanih naočara sa svojom dioptrijom. Sunčana stakla sa dioptrijom mogu biti ugrađena u sunčane naočare ili bilo koji dioptrijski okvir.

Široka paleta modernih boja

Pored sive, zelene i braon boje, koje se najčešće koriste, optika Oko svojim korisnicima nudi široku paletu modernih boja kojima mogu biti obojena dioptrijska stakla.
Procenat zatamnjenja može ići od 5 % do 90% po celoj površini stakla, a postupak bojenja može biti i takav da se postigne gradacija nijanse po površini dioptrijskog stakla, tako da gornji deo bude tamniji, a donji svetliji.

Gradirano bojena dioptrijska stakla veoma lepo izgledaju, a ako procenat obojenosti nije velik, ne predstavljaju nikakvu smetnju kod korišćenja u zatvorenim prostorima.
tamnije obojena dioptrijska stakla, naročito u sivoj, zelenoj i braon boji, najviše filtriraju deo vidljivog sprektra svetlosti, pa su najprijatnija za nošenje, dok su žuta i narandžasta dobra za oblačno i maglovito vreme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Žuta boja se naročito preporučuje za vozače, jer povećava kontraste i smanjuje zamor očiju.

OGLEDALO EFEKAT

Sunčana stakla sa ogledalo efektom veoma atraktivno izgledaju i dodatno smanjuju blještavilo u odnosu na obična sunčana stakla. Dostupna su u velikom broju modernih boja.
Sva sunačana i bojena dioptrijska stakla imaju UV zaštitu, a za osobe koke se bave aktivnostima na otvorenom prostoru (jedrenje, ribolov ili zimski sportovi) se preporučuju.

POLARIZOVANA dioptrijska stakla koja imaju povećanu sposobnost neprijatnog blještavila i UV zaštite.

FOTOOSETLJIVA STAKLA

Dioptrijske naočare sa sunčanim staklima su pogodne za uslove konstantno jakog delovanja sunčeve svetlosti, a za uslove promenljivog intenziteta svetlosti su pravo rešenje fotoosetljiva stakla.

Fotoosetljiva stakla imaju sposobnost da potamne do određenog stepena u zavisnosti od količine svetlosne energije.

U zatvorenom prostoru se obojenost gubi i stakla su potpuno transparentna, a na otvorenom fotoosetljiva stakla potamne, a pri tom je doživljaj boja potpun.
dostupna su u sivoj, braon i zelenoj boji i lako se mogu uklopiti uz svaki dioptrijski okvir.

Postoje i fotoosetljiva organska stakla koja su posebno dizajnirana za dnevnu vožnju (Drivewear) jer sadrže i polarizacioni filter, tako da maksimalno neutrališu blještavilo, izoštravaju sliku i pojačavaju kontraste.

Ove osobine su naročito izražene prilikom vožnje u kišnim uslovima, jer se znatno povećava vidljivost.

Sva ova atraktivna stakla se mogu naći u Optici Oko, gde postoji mogućnost i bojenja stakla na osnovu uzorka boje po želji kupca, tako da su mogućnosti kombinovanja boja i okvira veoma široke.

Optika Oko se nalazi u Karadžićevoj ulici broj 2 , a broj telefona je 023 511 872.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh