I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Roditelji dece polaznika Mentalne aritmetike SuanPan prezadovoljni (VIDEO)

Program Mentalna aritmetika SuanPan nedavno je završila i druga generacija mališana uspešno položivši završni ispit.

Interesovanje koje mališani i njihovi roditelji pokazuju konstantno punih godinu dana koliko ima od početka pokretanja ovog programa u našem gradu, govori u prilog činjenici da deca u Zrenjaninu, pored bavljenja sportom, učenja stranih jezika i ostalih aktivnosti po slobodnom izboru, imaju još jednu kvalitetnu opciju i mogućnost da razviju svoje, pre svega mentalne potencijale.

suanpan3

U razgovoru sa roditeljima dece koja su prošla kroz ovaj program, saznali smo kako Mentalna aritmetika SuanPan utiče na celokupni razvoj deteta, na njegovo razmišljanje, uspeh i rezultate u školi, samopouzdanje, pažnju, koncentraciju, samostalnost…

Centar za eudkaciju „Big Ben“ koji je u Zrenjaninu implementirao ovaj izvrsni program, organizovao je nedavno i likovni konkurs „Hokus Pokus SuanPan abakus“, koji su deca oduševljeno prihvatila.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Po završetku konkursa, najboljima su dodeljene nagrade pa je tako prvo mesto osvojila Milica Ognjenović koja će svoju porodicu voditi na u Morohalom banju na SPA dan, drugo mesto i 20% popusta na nastavu Mentalne aritmetike SuanPan pripalo je Jeleni Ferenčik, a treće mesto i 10% popusta na nastavu engleskog jezika zasluženo je osvojio David Rotariu.

big-ben

Sve informacije u vezi programa Mentalna aritmetika SuanPan mogu se dobiti svakodnevno posetom stranici www.bigben.edu.rs ili dolaskom u prostorije centra u naselju 4. juli 22, kao i pozivanjem brojeva 023/545-298 i 069/155-61-62.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh