I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Stručno osposobljavanje za veliki broj zanimanja i prevodi na 50 jezika

Usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača Akademija Oxford pruža domaćim i inostranim komapnijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima.

50 STRANIH JEZIKA

Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet.

Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su obrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova. Usluge ovlašćenih sudskih tumača dostupne su Vam i za prevod sve potrebne dokumentacije pri uvozu i registraciji automobila, saobraćajnih dozvola, diploma, izvoda i ostalih ličnih dokumenata.

Pored navedenog radimo prevode i svih ostalih poslovnih i stručnih tekstova i dokumenata, ugovora i ostale dokumentacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Akademija Oxford ima iskustvo u organizovanju prevođenja ovlašćenih sudskih tumača prilikom sklapanja braka. Usluge ovlaštenih sudskih tumača su Vam dostupne i pri potpisivanju ugovora i prevoda sve potrebne dokumentacije.

SIMULTANI I KONSEKUTIVNI PREVOD

Akademija Oxford pruža usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja.

Usluge simultanog prevođenja se odnose na prevođenje koje se odvija u prevodilačkim kabinama, dok slušaoci preko slušalica prate ono što se neposredno prevodi. Simultano prevođenje se vezuje za konferencije, seminare, radionice, veće poslovne sastanke, kongrese, itd.
Usluge konsekutivnog prevođenja podrazumevaju da se prevodilac nalazi pored govornika i da prevodi razgovor deo po deo. Konsekutivno prevođenje se izvodi za manji broj učesnika u diskusijama, prezentacijama, poslovnim sastancima i dogovorima, radionicama, itd.

KUVAR, KONOBAR, POSLASTIČAR, STOLAR…

Stručna osposobljavanja za preko 250 zanimanja (neka od najtraženijih zanimanja su: kuvar, konobar, poslastičar, stolar, automehaničar, bravar, moler, gerontonegovateljica…). Stručno osposobljavanje i zanatski kursevi realizuju se u periodu od 3 do 6 meseci zavisno od fonda sati prakse koju je potrebno obaviti za svaki pojedinačni kurs.

Cena kursa za stručno osposobljvanje iznosi 15.000,00 dinara, a svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs.

Polaznici koji uspešno polože ispite dobijaju sertifikat stručne osposobljenosti za konkretno zanimanje.

KURSEVI NEGE I LEPOTE

Kursevi nege i lepote obuhvataju kurs za: frizera, šminkera, manikir, pedikir, kurs masaže, depilacije, kurs za kozmetičara. Cena kurseva nege i lepote se kreće već od 10.000,00 dinara. Svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs i pomoću koje polaznici pripremaju ispit. Po uspešno položenom završnom ispitu svaki polaznik dobija diplomu i sertifikat o završenom kursu.

Kursevi nege i lepote realizuju se u periodu od 3 do 6 meseci u zavisnosti od broja sati prakse koje je potrebno obaviti za svaki pojedinačni kurs.

KONTAKT

Adresa Akademija Oxford: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

(Zgrada na uglu, preko puta “Havane”, prostorije bivše „Agrobanke“).

Informacije:

Tel: 060/30-60-585 i 023/521-211

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

FB stranica

Radnim danima: 08 – 21 h.

Subotom: 09 – 14 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh