I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Stručna osposobljavanja za 250 zanimanja, prevod sa i na 250 jezika

Akademija Oxford pruža usluge pismenog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim komapnijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima.

PREVODE SA I NA PREKO 50 SVETSKIH JEZIKA

Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet.

Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su obrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova. Usluge ovlašćenih sudskih tumača dostupne su Vam i za prevod sve potrebne dokumentacije pri uvozu i registraciji automobila, saobraćajnih dozvola, diploma, izvoda i ostalih ličnih dokumenata.

Pored navedenog radimo prevode i svih ostalih poslovnih i stručnih tekstova i dokumenata, ugovora i ostale dokumentacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Akademija Oxford ima iskustvo u organizovanju prevođenja ovlašćenih sudskih tumača prilikom sklapanja braka.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom popunjavanja formulara za vizu, ili imate neku drugu dokumentaciju koju morate da popunite, a ne vladate najbolje jezikom na kome se popunjava, prevodioci Akademije Oxford su Vam uvek na raspolaganju. Usluge ovlaštenih sudskih tumača su Vam dostupne i pri potpisivanju ugovora i prevoda sve potrebne dokumentacije.

SIMULTANO I KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE

Usluge simultanog prevođenja se odnose na prevođenje koje se odvija u prevodilačkim kabinama, dok slušaoci preko slušalica prate ono što se neposredno prevodi. Simultano prevođenje se vezuje za konferencije, seminare, radionice, veće poslovne sastanke, kongrese, itd.

Usluge konsekutivnog prevođenja podrazumevaju da se prevodilac nalazi pored govornika i da prevodi razgovor deo po deo. Konsekutivno prevođenje se izvodi za manji broj učesnika u diskusijama, prezentacijama, poslovnim sastancima i dogovorima, radionicama, itd.

STRUČNA OSPOSOBLJAVANJA ZA PREKO 250 ZANIMANJA

Neka od najtraženijih zanimanja su: kuvar, konobar, poslastičar, stolar, automehaničar, bravar, moler, gerontonegovateljica….

Stručno osposobljavanje za veliki broj delatnosti i zanatski kursevi realizuju se u periodu od 3 do 6 meseci zavisno od fonda sati prakse koju je potrebno obaviti za svaki pojedinačni kurs. Cena kursa za stručno osposobljvanje iznosi 15.000 dinara, a svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs.

Polaznici koji uspešno polože ispit dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za konkretno zanimanje.

KURSEVI NEGE I LEPOTE OBUHVATAJU KURS ZA:

Frizera, šminkera, manikir, pedikir, kurs masaže, depilacije, kurs za kozmetičara.

Cena kurseva nege i lepote se kreće već od 10.000 dinara. Svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs i pomoću koje polaznici pripremaju ispit. Po uspešno položenom završnom ispitu svaki polaznik dobija diplomu i sertifikat o završenom kursu.

Kursevi nege i lepote realizuju se u periodu od 3 do 6 meseci u zavisnosti od broja sati prakse koje je potrebno obaviti za svaki pojedinačni kurs.

KONTAKT

Adresa škole je: Kralja Petra I, br. 3, Zrenjanin

(Zgrada na uglu, preko puta “Havane”, prostorije bivše „Agrobanke“).

Informacije:

Tel: 060/30-60-585 i 023/521-211

Mail: zrenjanin@akademijaoxford.com

FB stranica

Radnim danima: 08 – 21 h.

Subotom: 09 – 14 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh